Posted on

Baju Bola Made In Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Baju bola jenis ini memang agak terkenal dikalangan peminat terutamanya di Malaysia. Bajet rendah dan kualiti tak payah cerita..tip-top.

Kenapa boleh jadi macam tu? adakah disebabkan kualiti gred AAA player issue ( generasi baru jersi murah dan kualiti tip-top )yang ditawarkan atau disebabkan harga baju yang berpatutan atau memang sudah menjadi hobi orang Malaysia yang suka pakai baju made in Thailand?.

Kualiti gred AAA ( triple A ) player issue ni kalau kita tengok memang hampir 99% nak sama dengan yang ORI. Harga sekitar RM40 ++ sahaja. Yang murah dari harga ni pun dah ada dijual. Lokasi yang top baju bola gred ini boleh dibeli adalah di dalam internet, kadang-kadang dekat pasar malam pun ada. Lain-lain tempat ada ka? mesti laaaaaa ada kan, tetapi tak pasti la dimana….kena rajin cari baru boleh jumpa. Pusat pengambilan yang kurang berisiko untuk ambil stok baju bola gred AAA player issue made in Thailand yang paling senang didapati adalah di Padang Besar, Bukit Kayu Hitam dan sebelah pantai timur mungkin Pekan Rantau Panjang. Kalau nak advanced, masuk terus ke negara Thailand…lagi cun.Banyak pilihan dan bab harga belum tentu lagi boleh dapat semurah di lokasi-lokasi yang dinyatakan tadi atau tidak. Kena pandai buat deal…..insyaallah boleh dapat pada harga yang berpatutan.

 

Cara paling senang order dekat saya, sebab saya selalu travel p ke sana untuk ambil tempahan untuk produk internet bisnes saya setiap minggu. Jika rasa nak tumpang order, masej saja dekat saya dan kita deal bagi cantik punyaaaaaa……

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kisah menarik berikutnya.........

144 thoughts on “Baju Bola Made In Thailand

  1. salam….
    sy nk kirim brg n kalu bley tlg call sy di no 0145169850…
    sy amat memerluknnya skg nie…

  2. Salam , saya nak tanya satu baju bola berapa harganya . Apa2 hal mesej kt sebellah nie – 0148557636

  3. Selai RM 40 macam tu, baju ni harga sekali dengan kos pos laju..Gred AAA..Tq

  4. jersey la galaxy ad x?
    nk size paling kecik..
    klo ad pm me..0173484600

  5. ada contact peniaga sana x??rasa nak gi sendiri tapi xpenah g lagi

  6. Minta maaf tuan …tak ada dalam simpanan saya

  7. Jersey away real madrid ada x?
    Kalo ada pm no ni 0195051156.

  8. salam..boleh email jersy plain.kalau ok saya order 100 pcs.Email :- zulainiqp2244@yahoo.co.uk

  9. As salam tuan, jaeri plain ni ada banyak jenis..nak order yang ORI Thai atau ciplak Thai?

  10. tuan,
    kalau tak keberatan, boleh x bgtau apa jersi yg ada dan macamana harganya….
    saya berminat nak ambik borong …kedua2 gred….
    contact 0195695609

  11. ada x jersey tbaru epl,la liga or liga luar yg len…cmne sy nk tgk..encik ada website x…0169511517

  12. tuan, sy berminat untuk beli borong, boleh x pm harga n jersi2 apa yang ada,,kerjasama tuan amat sy hargai,, apa2 mcg or whatapp sy.. ni no.0199209694

  13. Salam en..nak tanya berkenaan jersi murah.dari hrga rm10-20,kalau ada murah lagi,lagi elok.kalo ada sila whatssup kat sy 0198491694

  14. Sy teringin nk amik borong due2 gred..blh gtau berapa harga utk borong n kne berape pcs?

  15. salam..kalau ambil borong brape ye gred AAA..? 017-7077805

  16. bro jersi borong berapa harga ye.. 0178786035

  17. salam..sy brmnt nk beli jersi scra borong atau jd pengedar..blh contact sy..whatsapp.01119420341 @ hafyz92@gmail.com

  18. salam en nak tanya berapa harga untuk AAA dan yang paling murah berapa tolong email atau sms di 0176941087

  19. Salam saya dari sabah.macam mana kalau saya nak dapatkan untuk borong…0198042633

  20. Salam tuan sham, kalau boleh whatsapp / viber / wechat dekat saya jenis baju yang diperlukan berserta saiz sekali…nak kena cek stok dulu..ada ka tidak..harap dapat kerjasama..Tq

  21. salam bro..
    saya berminat nak beli jersi dari thailand nie secara banyak..
    bro boleh tolong saya?

  22. contact whatsapp 0108913620

  23. Salam….sy brminat nk cari jersi2 rare dr liga j,argentina & brazil…ade stok ke…

  24. Untuk jersi rare, sila whatsapp/viber/wechat ke 0194510956..nanti saya cuba dapatkan dari main supplier saya..Tq

  25. Untuk wanzbatu, kalau boleh sila whatsapp/viber/wechat/sms dekat saya ke 0194510956..

  26. bro bley oder jersi x.borong dlm 100 helai…o
    012 7880738…mcmcne kire?

  27. saya nk comfirmkan pasal jersey

  28. Sila whatsapp/viber/wechat/sms ke 0194510956

  29. Bos….Pm email sy… Nk survey stock jersey gred AAA fifa world cup 2014…

  30. Okay…kalau saya lambat reply, sila whatsapp/wechat/viber/sms ke 0194510956…Tq

  31. Assalam,

    Bro, mintak contact saya. 0178038406. nk deal ntok team order.

    Tq.

  32. hai..saya nak order baju jersi dari thailand..mintak harga dulu berapa?mahu beli banyak ni..sms saya 0148919516 atau email emgs84@yahoo.com.my

  33. salam alls saya mencari supplier kasut futsal leo dgn asia spot..nak beli borong .. kalu ada n boleh tlg wassap 0142949471

  34. termasuk baju bola

  35. salam bro,,saya asal dri sabah,,saya mau berurusan dgn bro,,maksud saya nak ambil tshirt bola secara borong,,
    sebelum itu saya mau penerangan dari bro lah utk details2 dan package yg bro ada,,,sila hubungi saya di no 013 853 4311,,,terima kasih,,

  36. sila hubungi saya segera untuk saya tempah baju dari pihak anda.

  37. Sy nk beli jersi kosong bajet rm10-20.
    Dlm 90 helai. Tlg what’s app 0125873084.
    Emel mohammadkhabib@gmail.com

  38. Salam…sy nk harga borong baju jersey piala dunia 2014. Blh sms sy 0173063802. Atau add sy di fb Noor Aslina Mohamad Ina. Tima Kasih…

  39. utk jersi world cup borong wsup saya 0197808057

  40. Assalamualaikum, saya sedang mencari supplier jersi dgn harga sekitar rm10-rm20. Harap dpt membantu saya. WhatsApp saya 012-5535066

  41. Bro saya nak harga jersi ikut gred yg paling murah..

  42. Bro ni no hp saya.. 0148694126 kalau dapat contact awal lagi bagus..

  43. assalamualaikum… sy berminat dgn jersey ne so klau bleh saudara tlong contact sy di no ne 011 – 26888896.. whatsapp / wechat pun boleh..

  44. Salam bro.. Kali sy nk order 50 helai jersi brp special price u bole kasi? 25 helai Jerman + 25 helai Argentina.. plz whatsapp me at 0179337330… URGENT!!!

  45. beri kan contoh baju gambar baju dan seluar

  46. saya nk borong jersi epl latest kit 14/15.nak deal camne bro.email kt sye bleh sfazree_r2@yahoo.com

  47. Salam..nak tanya, jersey chelsea new season 14/15 home ada jual??..sy nak beli lengan panjang, kalau xda..lengan pendek pon xpa….mesej or whatapps sy kat no 0176308404..terima kasih..

  48. Belum masuk lagi tuan…

  49. saya berminat borong jersey bola whatsaaps…0138493771

  50. Kalau boleh masej/viber/wechat/line/kakaotalk kepada saya teruih..kalau tinggai no phone macam ni kadang-kadang terlepas pandang…harap dapat kerjasama..tQ

  51. salam bro..minat utk borong jersey epl (chelsea, arsenal,man u & man city) la liga (real n barca) german (borrusio/bayern)..nak deal dgn bro mcm mana ea.. sms,whatsupp 0195335965..email muhdalifradi@yahoo.com

  52. bagi catalog & price… maw cari supplier tuk bhgian sabah…

  53. nk jdi pemborong di university…ape2 call sni 0145339708

  54. Bro.. Sya dari sabah.. Sya nak borong nak jual kat sini. Boleh runding ka? 0138919710.. Whatsapp/wechat/ sms

  55. salam,nak tanye baju juventus kuning ada tak?apa2 hal nk runding sms aje no ini,0129033054

  56. salam,nak tanye jersey juventus kuning ada x?ap2 hal nk runding sms aje ke no ini,0129033054

  57. hello bro… sy nak beli jersey byk2… email saya bro… sowin.headhunter@gmail.com

  58. Salam bro..bmnat nk borong jersey plyer issue tuk kelab epl,belanda, la liga, dn bndesliga..

    Hrga brong brapa incase amik dlm 20 @ 30 mcm tue

  59. assalam …sa berminat nak berniaga jersi bola sepak luar negara dan harimau melaya. saiz kanak-kanak dan dewasa. tolong email yea.atau watsup di 0111-4289322. tq Bro…

  60. Saya minta maaf, stok banyak yang tak ada…oleh itu semua tempahan ditutup buat sementara waktu..Tq

  61. Saya minta maaf, stok ada masaalah dan tempahan di tutup buat sementara waktu..

  62. menarik ni bang..msg/whatsapp/call sy 012 6260150..
    nk tnye detail sket..

  63. bro…whatsup no ni 0197082056…sy brminat nk beli jersi…

  64. Assalamualaikum.
    Sya berminat nak menceburi bidang penjualan jersey bola ni,
    Tolong bg pencerahan ttg proses n lain2 yg berkenaan.
    018-2563597 atau wasap pakai nombor ni.
    T.kasih

  65. Okay..nanti saya whatsapp

  66. assalamualaikum… sy berminat dgn jersey ne so klau bleh saudara tlong contact sy di no ne 01127734492 whatsapp / email: sitiradziah.zie@gmail.com

  67. Okay nanti saya akan whatsapp..

  68. saya nak order baju jersi dari thailand..mintak harga dulu berapa?mahu beli banyak ni..sms saya 01125441668 atau sitiradziah.zie@gmail.com

  69. salam bro..saya fresh graduate yg unemployemet hampir 2 tahun dan saya ingin menceburi bidang jual jersey..saya mmg minat jersey dan saya juga penyimpan pelbagai jenis jersey dari pelbagai liga..saya ingin menjual jersey tapi xtau mana nk cari supplier..nk ke thailand susah..harap abg boleh bantu saya? wasep saya di 0169312267..tq bro..semoga murah rezeki 😉

  70. saya nak beli jersey daripada abg byk..wasep saya di 0169312267

  71. Wassap saya detail – 0174370095

  72. sy nk order 50 helai random team..whatapps 0128796261 for price

  73. Siap….tunggu saya upadate status dekat email..

  74. sy nak order random BPL jersey dlm 200pc.whatsapp ke 0192337221

  75. Assalamualaikum..
    Sya berminat tntang bidang penjualan jersey bola ni, kalau boleh teringin nak jadi pemborong dan peniaga direct baju dari thailand.. Minta tlg bg pencerahan awal ttg proses n lain2 yg berkenaan.. boss leh wassap trus ke nombor ni 019-6669675

  76. saya nak tahu harga jersey untuk gred AA dan AAA untuk beli secara banyak….sila email saya di alikhlas.biz@gmail.com

  77. Salam , sy nk cari jersi plain PSV third kit 2014/2015.. Kuantiti dalam 60 helai..
    Kalau ada tolong email zulhafizi.zul@gmail.com atau wassap 0125894080..

  78. Salam…bleh bg saya harga borong x..sy brminat utk borong

  79. Bleh whatsapp 01133309329

  80. Assalamualaikum. .pm sy please 0142616693. .ws/wc

  81. assalamualaikum.. boleh tlg emailkan katalong dan harga borong untuk setiap jersey. radiarbae@gmail.com.

  82. 0137369811 harga borong jersi epl rm satu jatuh harga berapa player issue

  83. Email saya boss.

  84. whatsapp..0109396609

  85. Saya nak beli jersey secara banyak tlg whatapp saya 0183776714

  86. pm sya 0184645705..sya bkerjaq sma..

  87. Tolong email sya harga borong paling murah shaifful_2@hotmail.com
    Berminat sangat nak borong jersi.

  88. Saya mahu bekerja sama..Wassap saya 0174653440

  89. nak bekerjasama tolg whatap 0178933665 ken

  90. tolg whatap hrga ke 0178933665 ken

  91. saya berminat.. Whatapps ke no 0143504816.. Saya nak ambil borong.

  92. SaYa nak baju warna hijau satu set berapa satu set plz sms saya 0149000331

  93. saya berminat nak borong email saya encik

  94. Saya berminat mahu borong jersey. Email pgsyufripm@yahoo.com or whatsapp 010-9526021. Tq

  95. baju NY Redbull Warna hitam ada ke?

  96. saya berminat borong…email kat (promax_loves@hotmail.com) atau whatsap 0174935396

  97. saya berminat nak borong, boleh contact kat num ni –> 0182770698

  98. Berminat nak borong dari tuan. mcm mana nak contact tuan? Boleh kasi nombor utk saya berhubung terus kpd tuan?

  99. Saya berminat untuk beli borong (gred player issue/adizero) – boleh tolong whatsapp saya ke 0192453632

  100. Salam hormat tuan, saya minta maaf…jersi tak buat dah…untung sikit dan stok mahal sekarang ni…

  101. Bos sya berminat nak dpt jersi dalam kuantiti besar. Sila whatsapps ke 0168339333. Tq

  102. tuan saya berminat untuk berurusan dengan pihak tuan.bole wassap no saya 0173510648

  103. Berminat untuk borong jersi bola utk gred copy ori (butik gred) jika boleh berkerjasama whatsup sy 0193719893

  104. msh bt bsnes jual jersi bola ka?klu msh whtsapp 0198080395..tq

  105. Masih bsness jersey bola ke….nak oder la…pm saya 0193637171..t.kasih

  106. Saya minta maaf tuan/puan…tak buat dah

  107. Assalamualaikum.mau tnyer klu bos jual brong brapa..
    0136366534

  108. Baju bola tak buat dah…untung sikit…

  109. pls whatsapp sy 0192559409…nak tny harga klu amek borong…tq

  110. saya minta maaf baju tak supply dah..

  111. Bos sy brminat nk buat bisnes baju jersi dan pakaian lain..sy kurang tempat untuk borong..bleh sy tau klau ada..ni no sy wasap 0196948953..tolong la sngat2

  112. saya minta maaf, jersi dan pakaian saya tak buat dah..laa ni fokus untuk kasut sahaja…tq

  113. sapa2 yang nk order 14/15 ni sy ade trip ke padang besar..boleh cntc sy.. 0182204196

  114. Pm 0138678686

  115. Tak buat dah..untung sikit…

  116. Saya nak buat dropship untuk barang boss . Whatsapp 013-6588228 . Thank you .

  117. As slm..sy nk tahu ttg harga jersi kelab bola dalam dan luar negara..klau kena pada harga..sy nak harga borong jersi..apa2 whatsapp or msj sy..0148267514

  118. Saya berminat nak buat bisnes jersi. Macam mana nk mula? Boleh bg detail tak? Email saya syid3107@gmail.com

  119. Baju saya tak supply dah..

  120. saya nak.. wtsap saya 01120508749

  121. Sy nk memulakn pniagaan bju jersey mampu milik scara kecil2an..boleh pm detail??? 0176327884

  122. Saya berminat pm 0169624001

  123. Saya berminat.. 016-9601315 kalau boleh nak tengok brand futsal. Warrix, pegan, eureka n apa yang ada. ?Terima kasih

  124. sy brminat boleh whats app di 0128310061

  125. Saya nak borong 100 helai. Berapa agaknya harga sehelai?

  126. ada whatsapp/telegram untuk dihubungi?

  127. Kalau ada group tolong add saya jg.. Saya pun berminat nak buka jualan jersey.. Tq.. 0138894053 (LYNA)

  128. Stok boleh ambil di Padang Besar Perlis…..stock gred tinggi..

  129. Wassap please…01139000967

  130. sya mencari pembekal jersi gred tinggi 😀
    WS 0109444409

  131. Track suit adidas ada x

  132. Ada….tapi saya tak pernah jual…design terbaru semuanya..cantik..jika nak minta tolong pos tu…saya boleh tolong adjustkan…whatsapp/telegram ke 01132229401…..tq

  133. Bos saya cari jeris bola
    Boca Juniors Home
    Barcelona Away
    Pumas Unam Away
    Galatasaray Home

    Gred Player Issue Size S Cutting Bodyfit
    Boleh tolong boss?

  134. Dah lama tak buat urusan jual beli jersi ni…nak kena p usha harga dulu ni…..macam mahal laaa ni

  135. boss kalau tak keberatan boleh share supplier tak,,,,,,kalau boleh whatsapp 0138491823,,,kalau ada bayaran pun saya sanggup,,jangan mahal sangat sudah,,hehehe

  136. ade supplier jersey yang bos kenal tak..harga direct kilang…mohon share pliss..

  137. Kena mai padang besar, perlis…tapi baju mahal sekarang ni…masih murah dari yang ada dalam Malaysia

  138. Kena mai usha di Padang Besar, Perlis….dekat sini banyak supplier tapi harga mahai sikit saja…

  139. saya pun berminat jugak, boleh tolong bos? TQ

  140. whatsapp/telegram ke 011 32229401..tq

  141. saya berminat nak meniaga . boleh kongsi ilmu pm ws 0176151869

  142. Bos 0178618025
    Watsapp serious nak

  143. Dah stop supply…mungkin 2018 pulak sambung balik projek ini….Jika panjang umur…Tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *