Baju Bola Made In Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Alhamdulillah bertemu sekali lagi, baju bola jenis ini memang agak terkenal dikalangan penggguna di dalam negara kita. Bajet rendah dan kualiti tak payah cerita..tip-top.

Kenapa boleh jadi macam tu? adakah disebabkan kualiti gred AAA player issue ( generasi baru jersi murah dan kualiti tip-top )yang ditawarkan atau disebabkan harga baju yang berpatutan atau memang sudah menjadi hobi orang Malaysia yang suka pakai baju made in Thailand?.

Kualiti gred AAA ( triple A ) player issue ni kalau kita tengok memang hampir 99% nak sama dengan yang ORI. Harga sekitar RM40 ++ sahaja. Yang murah dari harga ni pun ada di jual. Lokasi yang top baju bola gred ini boleh dibeli adalah di dalam internet, kadang-kadang dekat pasar malam pun ada. Lain-lain tempat ada ka? mesti la ada kan, tetapi tak pasti la dimana….kena rajin cari baru boleh jumpa. Pusat pengambilan yang kurang berisiko untuk ambil stok baju bola gred AAA player issue made in Thailand yang paling senang adalah di Padang Besar, Bukit Kayu Hitam dan sebelah pantai timur mungkin Pekan Rantau Panjang. Kalau nak advanced, masuk terus ke negara Thailand…lagi cun.Banyak pilihan dan bab harga belum tentu lagi boleh dapat semurah di lokasi-lokasi yang dinyatakan tadi atau tidak.

Cara paling senang order dekat saya, sebab saya selalu travel p ke sana setiap minggu.Kalau minat untuk berkerjasama sila maklumkan kepada pihak saya melalui rungan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Promosi Sabun Beras PercumaPromosi Sabun Beras Percuma Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah dan bertemu sekali lagi,Ini adalah promosi terhad dan hanya untuk 5 orang sahaja. Untuk membolehkan tuan-tuan dan puan-puan […]
  • Peluang untuk tambah pendapatan melalui internetPeluang untuk tambah pendapatan melalui internet Assalamualaikum, Ini adalah sebahagian dari sumbangan yang sedikit sahaja dari saya untuk bakal dan juga kepada peniaga internet yang sedia ada.Tawaran ini dibuat memandangkan saya […]
  • Pembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layerPembekal sabun gluta kojic 2 layer dan 3 layer As salam tuan-tuan dan puan-puan, Pihak saya ada membekal sabun gluta kojic 2 layer dan juga 3 layer yang original untuk pasaran tempatan. Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan […]
  • Jersi Bola Second Ori Dan Super AAAJersi Bola Second Ori Dan Super AAA Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan. Jersi bola second ori dengan […]

144 thoughts on “Baju Bola Made In Thailand”

  1. Salam , saya nak tanya satu baju bola berapa harganya . Apa2 hal mesej kt sebellah nie – 0148557636

  2. tuan,
    kalau tak keberatan, boleh x bgtau apa jersi yg ada dan macamana harganya….
    saya berminat nak ambik borong …kedua2 gred….
    contact 0195695609

  3. tuan, sy berminat untuk beli borong, boleh x pm harga n jersi2 apa yang ada,,kerjasama tuan amat sy hargai,, apa2 mcg or whatapp sy.. ni no.0199209694

  4. Salam tuan sham, kalau boleh whatsapp / viber / wechat dekat saya jenis baju yang diperlukan berserta saiz sekali…nak kena cek stok dulu..ada ka tidak..harap dapat kerjasama..Tq

  5. salam alls saya mencari supplier kasut futsal leo dgn asia spot..nak beli borong .. kalu ada n boleh tlg wassap 0142949471

  6. salam bro,,saya asal dri sabah,,saya mau berurusan dgn bro,,maksud saya nak ambil tshirt bola secara borong,,
    sebelum itu saya mau penerangan dari bro lah utk details2 dan package yg bro ada,,,sila hubungi saya di no 013 853 4311,,,terima kasih,,

  7. Salam…sy nk harga borong baju jersey piala dunia 2014. Blh sms sy 0173063802. Atau add sy di fb Noor Aslina Mohamad Ina. Tima Kasih…

  8. Assalamualaikum, saya sedang mencari supplier jersi dgn harga sekitar rm10-rm20. Harap dpt membantu saya. WhatsApp saya 012-5535066

  9. assalamualaikum… sy berminat dgn jersey ne so klau bleh saudara tlong contact sy di no ne 011 – 26888896.. whatsapp / wechat pun boleh..

  10. Salam bro.. Kali sy nk order 50 helai jersi brp special price u bole kasi? 25 helai Jerman + 25 helai Argentina.. plz whatsapp me at 0179337330… URGENT!!!

  11. Salam..nak tanya, jersey chelsea new season 14/15 home ada jual??..sy nak beli lengan panjang, kalau xda..lengan pendek pon xpa….mesej or whatapps sy kat no 0176308404..terima kasih..

  12. Kalau boleh masej/viber/wechat/line/kakaotalk kepada saya teruih..kalau tinggai no phone macam ni kadang-kadang terlepas pandang…harap dapat kerjasama..tQ

  13. salam bro..minat utk borong jersey epl (chelsea, arsenal,man u & man city) la liga (real n barca) german (borrusio/bayern)..nak deal dgn bro mcm mana ea.. sms,whatsupp 0195335965..email muhdalifradi@yahoo.com

  14. Bro.. Sya dari sabah.. Sya nak borong nak jual kat sini. Boleh runding ka? 0138919710.. Whatsapp/wechat/ sms

  15. Salam bro..bmnat nk borong jersey plyer issue tuk kelab epl,belanda, la liga, dn bndesliga..

    Hrga brong brapa incase amik dlm 20 @ 30 mcm tue

  16. assalam …sa berminat nak berniaga jersi bola sepak luar negara dan harimau melaya. saiz kanak-kanak dan dewasa. tolong email yea.atau watsup di 0111-4289322. tq Bro…

  17. Assalamualaikum.
    Sya berminat nak menceburi bidang penjualan jersey bola ni,
    Tolong bg pencerahan ttg proses n lain2 yg berkenaan.
    018-2563597 atau wasap pakai nombor ni.
    T.kasih

  18. salam bro..saya fresh graduate yg unemployemet hampir 2 tahun dan saya ingin menceburi bidang jual jersey..saya mmg minat jersey dan saya juga penyimpan pelbagai jenis jersey dari pelbagai liga..saya ingin menjual jersey tapi xtau mana nk cari supplier..nk ke thailand susah..harap abg boleh bantu saya? wasep saya di 0169312267..tq bro..semoga murah rezeki 😉

  19. Assalamualaikum..
    Sya berminat tntang bidang penjualan jersey bola ni, kalau boleh teringin nak jadi pemborong dan peniaga direct baju dari thailand.. Minta tlg bg pencerahan awal ttg proses n lain2 yg berkenaan.. boss leh wassap trus ke nombor ni 019-6669675

  20. Berminat nak borong dari tuan. mcm mana nak contact tuan? Boleh kasi nombor utk saya berhubung terus kpd tuan?

  21. Saya berminat untuk beli borong (gred player issue/adizero) – boleh tolong whatsapp saya ke 0192453632

  22. Berminat untuk borong jersi bola utk gred copy ori (butik gred) jika boleh berkerjasama whatsup sy 0193719893

  23. Bos sy brminat nk buat bisnes baju jersi dan pakaian lain..sy kurang tempat untuk borong..bleh sy tau klau ada..ni no sy wasap 0196948953..tolong la sngat2

  24. As slm..sy nk tahu ttg harga jersi kelab bola dalam dan luar negara..klau kena pada harga..sy nak harga borong jersi..apa2 whatsapp or msj sy..0148267514

  25. Sy nk memulakn pniagaan bju jersey mampu milik scara kecil2an..boleh pm detail??? 0176327884

  26. Saya berminat.. 016-9601315 kalau boleh nak tengok brand futsal. Warrix, pegan, eureka n apa yang ada. ?Terima kasih

  27. Kalau ada group tolong add saya jg.. Saya pun berminat nak buka jualan jersey.. Tq.. 0138894053 (LYNA)

  28. Ada….tapi saya tak pernah jual…design terbaru semuanya..cantik..jika nak minta tolong pos tu…saya boleh tolong adjustkan…whatsapp/telegram ke 01132229401…..tq

  29. Bos saya cari jeris bola
    Boca Juniors Home
    Barcelona Away
    Pumas Unam Away
    Galatasaray Home

    Gred Player Issue Size S Cutting Bodyfit
    Boleh tolong boss?

  30. boss kalau tak keberatan boleh share supplier tak,,,,,,kalau boleh whatsapp 0138491823,,,kalau ada bayaran pun saya sanggup,,jangan mahal sangat sudah,,hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *