Posted on

Bantu Diri Sendiri Untuk Tambah Pendapatan Guna Smartphone

Kasut PAN mola

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hanya menggunakan aplikasi telegram, smartphone dan internet sahaja. Tip menarik, produk dan long term support turut disediakan oleh pihak pengelola.

Ada banyak projek menarik yang boleh disertai untuk membantu members di dalam group mencari sumber pendapatan ikut konsep dan format baru. Emmmm….semuanya akan menggunapakai konsep open format untuk tujuan bisnes ( konsep yang lebih mesra dan lebih open untuk berkarya ).

Dasar utama adalah ” YANG SALAH DIPERBETULKAN,  YANG BETUL  AKAN DIKEKALKAN DAN KALAU TERER BOLEH NAIK TARAF”.

Maklumat lanjut boleh didapati secara percuma tetapi untuk yang  berdaftar sahaja ( boleh tarik diri jika tidak faham atau berkenan ). Pendaftaran adalah percuma. Pendaftaran sila klik butang CLICK JOIN dalam kotak kelabu dibawah atau sebelah kanan.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Group Bisnes Orang KedahGroup Bisnes Orang Kedah Untuk orang Kedah yang nak join group bisnes ikut platfom telegram, boleh join group kami. Dalam group, anda boleh IKLAN BARANG, DAPAT NETWORKING UNTUK BISNES, BELAJAR BISNES TAHAP TINGGI […]
  • Jom Buat BisnesJom Buat Bisnes Kerana laptop utama sahaja yang jahanam, hasil yang dapat macam-macam hal...Tidak lah ALLAH jadikan sesuatu itu dengan sia-sia.
  • Group Bisnes Untuk Penduduk Jitra KedahGroup Bisnes Untuk Penduduk Jitra Kedah Untuk orang Jitra dan kawasan sekitar denganya, pihak kami amat berbesar hati jika anda semua dapat join private group bisnes yang kami cuba buat ini. Dalam group, anda boleh IKLAN BARANG, […]
  • Pokok Pegaga Adalah Bahan Untuk NootropicsPokok Pegaga Adalah Bahan Untuk Nootropics Nama sains bagi pokok ini adalah Centella asiatica. Kita..................... orang Malaysia panggil pokok PEGAGA dan bahasa di alam internet pulak ada yang panggil GOTU KOLA ( paling […]
Group Untuk Bisnes & Networking

Hanya bincang BAB BISNES, BAGAIMANA HENDAK BERJAYA DALAM BISNES, TIP, PROJEK TERKINI YANG BOLEH DISERTAI dan NETWORKING.

Perlu ada SMARTPHONE, APLIKASI TELEGRAM dan INTERNET sahaja...Jangan lupa! untuk menyertainya dan kami semua tunggu anda di sana.

Untuk yang tak ada alamat email, sila taip demo@niaga24jam.com dan klik join.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *