Banyaknya Agent Pemasaran Dia!!

Assalamaualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, kalau kita ada ramai agen pemasaran…… kan best.

Cuba bayangkan kita ada 500 orang agen pemasaran yang bergerak aktif. Agak-agaknya berapa laaaa hasil jualan yang bakal kita dapat setiap bulan?..syok kan..

Laaaaa… ni cerita dia, macam mana kita nak dapatkan agen pemasaran yang sebegitu ramai dan yang paling penting mereka aktif ?Kalau tak aktif tak ada  guna juga…Cuba fikir-fikirkan apa dan bagaimana nak buat supaya dapat macam tu… sebelum tu kena standby siap-siap benda-benda yang ada dekat bawah tu.

  1. Produk yang kita ada tu cukup ke untuk menampung keperluan dan permintaan kesemua agen yang kita ada ?
  2. Platfom untuk kegunaan agen kita tu okay ke tidak atau guna cara manual lagi?

Sekian terima kasih dan selamat majujaya..

More from my site

  • Sedekah Dan Marketing Tampa HentiSedekah Dan Marketing Tampa Henti jangan lupa untuk bersedekah
  • Sabun Slimming USASabun Slimming USA Harga serendah RM 1.40 sebiji. Tawaran untuk aktiviti borong sahaja.
  • Perniagaan Internet Belum Ada HasilPerniagaan Internet Belum Ada Hasil Assalamualaikum, Perniagaan internet hambar dan tidak ada hasil jualan. Emmm apa patut saya buat? nak teruskan atau berputus asa?. Ada banyak sebab kenapa perniagaan internet tidak […]
  • Ramainya Peniaga InternetRamainya Peniaga Internet Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Alhamdulillah bertemu sekali lagi.Perniagaan internet sekarang ini makin bertambah sakan sengitnya. Terasa sangat kesanya.Ada yang belum perasan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *