Posted on

Barang Baik Harga Mahal

Stok kasut yang baru sampai

Assalamualaikum dan salam hormat,

Barang baik, berkualiti kemudian harganya mahal, emmmm…….memang patut pun jadi macam tu. Barang baik katakan.

Bukan senang oooiiiii nak buat produk berstatus first class. Banyak benda yang nak kena buat. Biasanya, barang baik ni jual dekat golongan yang mampu dan betul-betul berminat sahaja yang paling mudah dan senang kerana mereka telah sedia maklum statusnya.

Secara peribadi pihak admin lebih suka jual barang yang ada peminat tersendiri, mahal dan berkualiti. Kerja akan jadi lebih mudah bila jual barangan yang semacam ini ( kalau peminat fanatik, lagi senang cerita ). Asalkan barangnya ada ciri-ciri yang mereka nak. Harga bagi mereka bukan lah halangan.

Jadinya sebelum kata harga mahai dan yang segala bagai, kita kena tau dulu status keperluan diri kita. Ibarat masuk kedai jual kereta ferari yang baru, lepas tu kata pulak……….. awat mahai sangat?…..keluar ayat tu habis cerita la…..nak murah, masuk kedai kereta kancil.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • BitcoinBitcoin Bermula dari tarikh 6/2/2017, kami di niaga24jam.com secara rasminya telah menerima BITCOIN ( BTC ) sebagai alat pertukaran baru untuk kesemua urusan yang melibatkan jual dan beli.
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *