Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016

Assalamualaikum dan salam hormat.

Jom kita usha stok beg bundle yang baru sampai untuk bulan 6/2016. Harga buka untuk borong bermula dari RM 180 sampai RM 300 sebiji ( untuk bisnes harga boleh bincang lagi ).

Beg bundle ni jika dapat peluang untuk display dekat port shopping exclusive 5 star memang masuk sakan laa. Beg memang cantik dan stok kali ini admin ambil brand dari Italy, France, Japan dan Paris. Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle. Apa-apa pun stok beg sangat terhad dan booking tak apply dekat sini.

Pertanyaan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Ini lah bisnes permintaan tinggi dan kurang persaingan.

More from my site

  • Berniaga Barang BundleBerniaga Barang Bundle Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan bundle yang original dan lagi rare ).
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original?Apa Yang Syoknya Berniaga Beg Bundle Original? Bagi abang-abang dan kakak-kakak di luar sana dan yang tengah tercari-cari barang apa yang sesuai untuk dibuat bisnes supaya boleh dapat income yang solid, boleh laaaaaaaa try berniaga beg […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *