Posted on

Beg Kertas Untuk Majlis Kenduri Kahwin

Assalamualaikum tuan-tuan danpuan-puan,

Alhamdulillah bertemu sekali lagi, nak cari beg kertas yang dijual pada harga yang boleh dikatan murah? kalau sudi mai beli dekat sini secara online.

Pihak kami ada banyak stok beg kertas terutamanya untuk kegunaan majlis kenduri kahwin. Nak tengok stok yang kami ada, sila rujuk dekat bawah.Bukan setakat beg kertas sahaja, beg lain-lain pun kami jual juga.

[nggallery id=42]

Urusan penghantaran, tuan-tuan dan puan-puan tidak perlu bimbang.Semuanya pihak kami akan uruskan dan pihak kami akan pastikan barang ini semua akan selamat sampai kepada pihak tuan-tuan dan puan-puan.

Pembelian secara online boleh rujuk dekat sini: SILA KLIK DISINI

Sebarang tempahan dan pertanyaan sila kemukakan kepada pihak kami melalui ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah dan kalau nak cepat call pun boleh.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

More from my site

16 thoughts on “Beg Kertas Untuk Majlis Kenduri Kahwin

  1. kalo warne silver plain ade x?

  2. Salam puan,Minta maaf warna silver tidak ada..

  3. salam en.zam kat area mana yer..sebab saya berminat ngan beg tp nak tgk dulu..

  4. Salam puan, Lokasi Padang Besar,Perlis. Tq

  5. salam..macam mane dgn kos penghantaran ye?

  6. saya nak tanya, saya berminat dengan beg wooven panjang..jika saya ingin membeli dalam kuantiti yg banyak,kemungkinan dalam 2000, berapa saya harga yang saya dapat?

    kedua, saya ingin bertanya tentang beg satin vantage yang harga nya 25.00 (sepeket ada 100 pcs)
    boleh tak saya tahu size sebenar?

  7. boleh sy dptkan qout utk paperbag dan paperbox. Kalau boleh bergambar. Sy nl order kuantiti yg banyak

  8. salam…boleh order x untuk paper beg pendek tp nk 700pcs je.harga still RM 0.30/Pcs ke?

  9. Salam.kt dlm nih sume paper bg yg kte salu jmp kt knduri kawen,tp sy nk request paper bag yg pki gross paper tuh.kaler coklt.material mcm kulit buku tulis skolah tu.kaler pon sm cm kulit buku skola gak.u guys ader supply x

  10. salam..sy nak paper bag dlm 100 pcs, boleh sy taw ukuran beg kertas yg dijual?
    saya nak cari beg bersaiz sekurang-kurangnya 12cm lebar n 12cm tinggi

  11. Salam tuan..bole bg contact number utk tny lebih lanjut dak? Trima kasih

  12. Salam..ade x beg kertas@plastik yg xbertali..& saiz lebih besar..saya pernah beli d pdg besar..kt sini susah pulak nk jumpa..

  13. salam..still available ke?
    saya klik kat pembelian on9 tapi tak dapat pun

  14. saya minta maaf tuan/puan, stok lama dan tak aktiv…

  15. boleh tolong email kt sy x quotation untuk beg paper bersama dgn gmbr sekali la?? sy serius buyer..tq

  16. boleh emaikan quatation untuk paper beg yg sederhana..?tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *