Beg Tangan Bundle Untuk Wanita Gred Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Meleleh ayaq mata bila tengok harga buka untuk beg-beg bundle kulit lagi original yang ada dekat sini.

Harga runcit ada yang mencecah ribuan ringgit, ” jika sudah minat apa nak dikesahkan sangat dengan harga tu semua”. Tetapi pihak admin tidaklah berhajat untuk buka harga sampai ke tahap itu semua. Target setakat harga borong sahaja, jadi harga memang murah banyak la ( nak bantu orang berniaga ).

Jika nak beli secara runcit juga, kena hadap la dengan harga-harga beg yang meleleh ayaq mata tu semua. Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

p/s: Tak dapat dekat butik, bundle original pun okay. Emmm……… tanya saja tak kena bayar, kalau dah order baru kena bayar. Harap maklum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *