Conquer

Beg Tangan Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beg tangan yang admin supply semuanya beg bundle tetapi original ( yang telah dipilih, ditapis kualitinya dan yang telah dibersihkan serta siap di polish bagi cantik ) bukan beg baru naaaa ( baru kena order dekat butik ).

Jenama-jenama dekat bawah bakal menjadi buruan pihak  admin tidak lama lagi dan mana-mana peminat yang berminat untuk lock tempahan sila follow rapat-rapat ( faham-faham saajaaa laaa, barang rare ni permintaanya tinggi ) siapa bayar duit dulu, dia lah yang punya. Antara jenama yang akan menjadi buruan pihak admin adalah:

1. Louis Vuitton
2. Hermès
3. Gucci
4. Coach
5. Chanel
6. Fendi
7. Hilde Palladino
8. Lana Marks
9. Marc Jacobs
10. Prada
11. Judith Leiber
12. Mouawad
13. Balenciaga
14. Givenchy
15. Dolce & Gabbana
16. Yves Saint Laurent
17. Celine
18. Versace
19. Salvatore Ferragamo
20. Goyard

Beg Bundle original
Yang ni tak ingat jenama dah dari Paris

Koleksi ready stok boleh tengok dekat sini.

Koleksi dari Paris, France, Italy dan Japan, sila klik butang dibawah:

DID YOU REMEMBER ME?

Peminat-peminat beg tangan yang nak order, jangan lupa follow rapat-rapat. Ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Nak invest dekat beg tangan berjenama dan rare pulak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *