Beg Tangan Wanita

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok beg tangan yang ada semuanya ketegori barang bundle gred tinggi ( yang telah dipilih, ditapis kualitinya dan yang telah dibersihkan serta siap di polish )  dan kebanyakkan beg bundle ini diambil dari 4 tempat yang terkenal iaitu Paris, France, Italy dan Japan ( tempat lain pun ada juga tetapi admin fokus kepada empat tempat tersebut sahaja ).

Stok baru akan dimuat naik untuk tatapan umum, setiap 2 kali di dalam sebulan dannnnnn stok yang ada adalah sangat terhad. Setiap pembelian diberikan jaminan iaitu jika barang yang sampai tidak elok atau ada cacat cela, ianya boleh dipulangkan semula kepada pihak admin dan harap maklum.

Yang ni mix paris, france, japan dan italy
Yang ni mix paris, france, japan dan italy

Dekat mana nak tengok koleksi beg tangan?.

Coach, LV, fossil, Chanel, Oroton, Esprit, Chales Jourden, Fendi, Hermes dan banyak lagi.

I ALWAYS REMEMBER YOU

Ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Berniaga Barang BundleBerniaga Barang Bundle Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan bundle yang original dan lagi rare ).
  • Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016 Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle.
  • Beg Tangan OriginalBeg Tangan Original Beg tangan yang admin supply semuanya beg bundle tetapi original ( yang telah dipilih, ditapis kualitinya dan yang telah dibersihkan serta siap di polish bagi cantik ) bukan beg baru naaaa.
  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *