Posted on

Belajar berniaga dengan modal RM10

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Bertemu sekali lagi, tuan-tuan dan puan-puan berminat untuk  belajar berniaga dengan modal permulaan RM10?

Mana maunya dengan modal sebanyak itu untuk mula berniaga? boleh ka? macam tak percaya saja..percaya atau pun tidak percaya, itu semua tidak penting.Yang penting mau cuba atau tak mau cuba..Kalau mau cuba tuan-tuan dan puan-puan akan saya tunjukkan caranya nanti..

Ini bukan sesi pembelajaran untuk meyakinkan diri tetapi ini adalah sesi belajar berniaga dengan modal permulaan RM10. Kami ada pelan dan perancangan yang telah di atur sejak sekian lama. Jadinya dengan pelan inilah yang akan digunakan nanti untuk mengerakkan RM10 ini supaya boleh dijadikan modal permulaan untuk memulakan perniagaan..Maklumat lanjut berkaitan perkara ini akan diterangkan kemudian hanya kepada yang berminat sahaja.

Bagi yang berminat sila daftar penyertaan tuan-tuan dan puan-puan di ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Dengan pelan dan perancangan yang baik RM 0.10 boleh bergerak menjadi RM 1.00. Hanya individu yang berani + berilmu + tidak putus asa sahaja yang sangup buat semua itu..

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama..

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
  • Siap Sudah Ruangan Iklan PercumaSiap Sudah Ruangan Iklan Percuma Boleh lah sikit-sikit, janji ada tapak sendiri untuk iklan secara percuma.
  • Ikan Pekasam Kg PeringIkan Pekasam Kg Pering Ikan pekasam ini sekali cuba pasti nak lagi. Stok sangat terhad dan pusat penghasilan ikan pekasam ini di Kg Pering, Kodiang, Kedah. Harga sekilo RM 23.50 sahaja.

13 thoughts on “Belajar berniaga dengan modal RM10

  1. Salam tuan,

    Terima kaih kerana berminat…ada sesiapa lagi yang nak cuba..mai lekas.

  2. saya juga berminat…

  3. saya pun berminat juga.. jangan tinggalkan saya.

  4. Salam puan, tak ada masaalah…ada siapa lagi yang nak cuba,mai sini?

  5. nnt dulu saya pun berminat macam mana caranya??

  6. Salam tuan, kalau nak join had free register dekat sini: http://niaga24jam.com/extra/index.php?route=affiliate/register

    Dan kalau nak yang advanced kena bayar RM10. Untuk pendaftaran sila rujuk di sini: http://niaga24jam.com/ikhlas/

    Sebarang masaalah berkaitan perkara ini, sila maklumkan kepada pihak saya..

    Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

  7. Saya tidak ketinggalan juga, berminat dengan tawaran tersebut.

  8. saya pn brminat,n nk belajar gak

  9. As salam, ooo mudah sahaja tu. Ini projek dropshipping + income secara senyap. Yuran penyertaan RM 10..jika masih berminat sila reply balik…Tq

  10. berminat nk cuba

  11. aku nk cuba jg

  12. As salam, daftar jadi dropshipping dekat sini…http://niaga24jam.com/ikhlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *