Belajar Cara Simpan Duit Teknik Paksa Diri

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang ini cara simpan duit supaya tidak bocor sana sini. Macam mana caranya?. Mudah sahaja, sila rujuk dibawah.

Dapat duit simpan di 3 ke 4 tempat secara berasingan. Yang no 4 mungkin di dalam dompet duit sendiri ( lokasi paling panas di mana urusan keluar masuk tidak direkodkan oleh kebanyakkan orang ). Dapat satu petua dari pekerja Ar rahnu Exchange Bank Rakyat yang mana dia dapat nasihat dari orang lama. Pakcik tu kata dalam dompet duit paling banyak dan perlu ada sekitar RM 50 ke RM 100 sudah memadai ( nak cantik kena bagi sesuai dengan waktu laa ni ). Yang itu adalah salah satu cara di mana kita dapat kawal perbelanjaan kita secara paksa. Berkesan ka tidak?……dah try memang berkesan  untuk membentuk budaya berjimat cermat.

Simpan duit kena paksa diri

Simpan duit ni kena paksa diri baru nak jadi. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni kena belajar kalau tak tau. Boleh google dekat internet dan kalau rasa nak cepat, sila bayar dekat admin RM 170 untuk dapatkan draf plan semudah 1,2 dan 3. Baca tak sampai 2 minit, sudah boleh apply dengan jayanya. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni memang admin tak bagi free.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Timba ilmu sikit-sikit tetapi tiap-tiap hari. Nak kampoi macam orang tamak nak buat apa. Nak jadi Perdana Menteri?.

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *