Belajar Marketing Pulak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bahan ini untuk kegunaan usahawan dan peniaga yang ingin melangkah keperingkat yang lebih tinggi. Bab penting didalam bidang perniagaan.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kenapa perlu belajar bab marketing ini semua?

 

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Group Usahawan Telegram MalaysiaGroup Usahawan Telegram Malaysia Ada sesiapa lagi peniaga offline dan online yang nak join group usahawan Telegram di bawah seliaan admin?, sila klik dekat sini https://telegram.me/niaga24jam
  • Berapa Kos Marketing Depa?Berapa Kos Marketing Depa? Padan laa dapat untung banyak, kos marketing saja pun meleleh air lioq. Patut belajar ilmu marketing dari mereka.
  • Siap Sudah Platfom Pengiklanan Online Untuk Makan BesarSiap Sudah Platfom Pengiklanan Online Untuk Makan Besar Kaedah terkini menggunakan teknik content marketing + SEO untuk makan untung secara besar dan agresif. Sesuai untuk kegunaan peniaga, pemilik perniagaan dan pengamal SEO.

One thought on “Belajar Marketing Pulak”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *