Posted on

Belajar, Sedut Income Dan Trade Bitcoin Sampai Muntah Hijau

Assalamualaikum dan salam hormat,

Pakej trade dan kaut untung sampai muntah hijau sudah kembali. Heeeee…heeeeee dan pakej ini untuk rakyat Malaysia yang ada keinginan tinggi untuk mencari sumber pendapatan secara online dimana ianya tidak perlu kepada untuk buat marketing, ada produk fizikal, pergi pejabat pos hantar barang, join mana-mana group scammer pelaburan dan segala bagai lagi kemungkinan yang ada. Ini sebenarnya adalah pakej BELAJAR, FAHAM, BUAT SENDIRI dan juga TRADE SAMPAI MUNTAH HIJAU.

Yang Perlu Diambil Tahu

Pakej ini TERKAIT secara serius dengan digital currency iaitu bitcoin. Pernah dengar bitcoin? jika belum pernah dengar, itu tandanya ada sesuatu yang hotsssssss lebih dari kesah fitnah politik dan perang Korea Utara yang mana ianya telah terlepas pandang. Secara kasarnya bitcoin adalah digital currency format open source bersifat crypto ( ini bahasa keselamatan tahap tinggi untuk sistem komputer dan internet, boleh rujuk wiki bitcoin untuk kesahihan yang nyata lagi terang ). Ini pakej berbayar sebenarnya dan ianya dikendalikan sendiri oleh pihak admin secara online. Pakej ini berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI. Kenapa pakej yang serupa ini disediakan oleh pihak admin?. oooooooo kerana pakej ini agak rumit bagi pemula tetapi mudah bagi yang sudah bergelar expertise. Emmm pada pemikiran admin, tidak mungkin sama sekali TEKNIK, TIP, CARA dan sebagainya yang disedut dari pengalaman yang lampau-lampau dapat dihadam secara agresif dalam tempoh 5 atau 8 jam sekali jalan. Proses pemahaman untuk menguasai setiap pakej yang diajar, paling kurang untuk manusia yang cerdik dan cepat tangkap maklumat baru untuk memahaminya adalah sekitar 1 bulan atau 6 bulan +++ untuk penguasaan penuh secara santai ( biasanya yang akan ambil tahu hal ini adalah golongan yang sibuk ).

Fee Dan Segala Harapan

Emmm, untuk menyertai kembara atas nama bitcoin yang menyeronokan ini sekurang-kurangnya komputer dan internet perlu  diadakan terlebih dahulu. Bajet untuk fee bagi pakej ini adalah sekitar RM1800 ke RM500 macam tu sahaja untuk satu kepala ( ooiiii mahalnya ). Heeee…heeeee nak dapat ilmu pun berkira ka?, jika macam tu punya anggapan lebih baik tak payah join dari awal kerana niat tersebut akan membunuh impian untuk menjadi kenyataan yang akan dicari-cari nanti ( tak lah melawak saja tu dan harga boleh dibawa berbincang dan lagi satu hal admin dah ada income ). Caj ini untuk mengurangkan trafik permintaan yang melampau-lampau dan harap maklum.

Tidak Perlu Keterlaluan Dan Masa Untuk Membelahkan Diri

Tak perlu ayat lebih-lebih, nak ajak masuk bisnes MLM, group pelaburan, join insurans dan segala bagai lagi boleh laa ayat lebih-lebih. Pakej ini tidak perlu kepada semua ayat-ayat yang berlebihan ibarat menanam tebu dibibir ( semua tu ayat makan diri ) kerana pakej ini adalah pakej pembelajaran sepanjang hayat untuk menambah ilmu. Jika rasa terkait dan patut diambil tahu, sila berhubung dengan pihak admin dan kita bincang apa-apa yang patut. Rasa-rasa macam tak sesuai, itu tidak jadi masalah dan pakej ini tidak termasuk di dalam senarai penyakit berbahaya dan yang perlu dijauhi. Harap maklum, heeeeeeee….heeeeeeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: contact information ada dekat bawah…..tq.

 

Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT BITCOIN dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *