Belajar SEO Memang Tak Akan Habis

Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

Nak jadi pakar SEO, bukan senang untuk menjinakkan robot SEO ini. Di dalam setahun entah berapa ratus kali tuan dia tukar stratergi supaya dia lebih jinak dengan tuanya sendiri.

Mengejar SEO memang tak akan habis selagi tuanya bersifat tamak ( pemilik search engine ). SEO bukan permainan blogger atau pemilik laman web yang suka kepada kerja-kerja mudah, nak cepat dan nak senang. Hari ini tersenarai, bulan-bulan berikutnya belum tentu lagi di mana letak dan duduknya . Tidak guna berada pada ranking terbaik tetapi tidak ada yang mencarinya. Bab ini, lagi laaa kelaut jadinya.

SEO adalah permainan blogger/ pemilik laman web yang tidak kenal erti putus asa dan oleh kerana itulah, harga untuk teknik SEO ini mahal dan bukan semua blogger dan pemilik laman web boleh menguasainya. Yang pentingnya, guna keyword yang selalu pengguna cari……..

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

More from my site

  • Guna SEO Untuk Tujuan Cari DuitGuna SEO Untuk Tujuan Cari Duit Teknik, platfom dan skil semuanya dah ada dan telah siap digunapakai pun tetapi hasilnya tak nampak batang hidung lagi niiiii. Emmmhhhhh, apa sudah jadi dan tang mana kurangnya?.
  • Ranking SEO Terkeluar Dari Senarai TerbaikRanking SEO Terkeluar Dari Senarai Terbaik Di situ adalah tempat untuk menjana sumber pendapatan dan oleh kerana itu juga SEO ini sangat penting bagi blogger atau pemilik laman web yang layan SEM. Baca lagi baru dapat tau cerita berikutnya.
  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
  • Blogger Malaysia Dan SEOBlogger Malaysia Dan SEO Mantapkan skill SEO sedia ada. Jadikan blog sebagai mesin buat duit secara 24/7, hatta waktu anda sedang tidur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *