Posted on

Beli Kereta Cash

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara beli kereta bayar cash. Tidak perlu berhutang dan jangan terlibat dengan riba.

Caranya bagaimana?. Mudah sahaja iaitu belajar dan menguasai FORMULA CARA SIMPAN DUIT. Dengan formula ini kemampuan untuk tukar dan membeli kereta baru atau terpakai yang baik kondisinya setiap 2 atau 3 tahun sekali sudah tidak ada halanganya. Kenapa boleh jadi sampai macam tu?. kerana sudah tahu cara dan formulanya.

Telah sedia maklum, kereta bukan lah aset pelaburan yang baik oleh kerana sifatnya yang mudah susut nilai dan lagi satu perkara adalah kerana lambakkan kereta atau kenderaaan berteknologi baru yang  memasuki dan akan memasuki pasaran dengan berbagai-bagai bentuk dan rekaan yang menarik ( perlumbaan teknologi ). Emm…rasanya macam rugi pulak jika tidak terlibat sama di dalam perlumbaan ini. Jadi belajarlah mengurus dan cara menyimpan duit yang betul dari sekarang.

Formula yang digunapakai oleh pihak admin adalah sangat mudah untuk diaplikasikan dan hanya perlu 2 minit sahaja untuk BACA, FAHAM dan TERUS BUAT. Pihak admin menggunakanya untuk:

 1. Persekolahan anak-anak.
 2. Penuhkan qouta ASB 200k.
 3. Untuk tukar kereta baru setiap 2 tahun sekali ( baru mula, sudah bosan untuk bayar kos maintenance yang kian meningkat ).
 4. Beli dan tukar superbike setiap 2 ke 3 tahun sekali ( dalam proses ).
 5. Tukar smartphone setiap 1 tahun sekali.
 6. Beli emas dalam kuantiti besar setiap setahun sekali.
 7. Bayar sewa premis dan utiliti bil.

Semua ini dibuat dalam transaksi tunai setiap beberapa tahun yang telah ditetapkan. Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

 • Simpanan Untuk Persekolahan Anak-AnakSimpanan Untuk Persekolahan Anak-Anak Simpanan pendidikan anak-anak. Untuk yang bergaji kecil dan sikit bagaimanakah cara yang sangat berkesan untuk menyimpan?. Boleh cuba cara yang ada dekat sini.
 • Teknik Bebas KewanganTeknik Bebas Kewangan Cara mudah untuk bebas dari masalah kewangan. Sesuai untuk yang ingin bersara di usia muda.
 • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
 • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *