Posted on

Beli Token ICO Pun Untung

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini salah satu dari caranya untuk kaut untung dan tambah pendapatan melalui online. Untuk kegunaan para pelabur dan peminat cryptocurrency tahap advanced dan yang sukakan sesuatu yang lebih mencabar. Iaitu beli ICO ( intial coins offering ).

Kena ada asas…

Kebanyakan token ICO dijual menggunakan matawang digital seperti BTC, XLM, ETH dan banyak lagi…ikut syarikat blockchain yang menyediakanya. Jadinya, asas kepada cryptocurrency perlu ada. Jika tak ada asas tersebut, susah juga tuuuu.

Harga tawaran yang murah…

Biasanya harga token tersangat lah murah semasa proses awal penawaran tersebut dibuat, ada diantaranya harga sekitar USD 0.05 macam tu sahaja dan token-token ICO ini dijual secara peringkat-berperingkat pada kadar harga yang berbeza-beza dari paling murah sehingga lah ke harga paling mahal kepada pembeli di seluruh Dunia sebelum ICO tersebut diapungkan ke cryptocurrency exchange market yang terpilih. ICO ni adalah penawaran untuk sesuatu projek mega tertentu dan prosesnya hampir sama dengan IPO ( initial public offering ) dan saiz ICO sangat besar.

Ini ICO yang admin ikut….

ICO presearch

Kena pandai buat analisis..

Untuk terlibat dengan ICO, kena pandai buat analisis terhadap projek-projek yang diketengahkan…dan ICO banyak yang mengarut……heeeee…heeeee….jadinya perlu bijak dan karangan ini diperingkat asasnya sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
  • Decentralized Sistem Untuk Generasi InternetDecentralized Sistem Untuk Generasi Internet Untuk rakyat Malaysia, 2 sistem tadi memang sangat-sangat penting dan sememangnya rakyat Malaysia perlu kepada 2 sistem tadi untuk masuk ke dunia bisnes yang lebih luas diluar sana ( […]
  • Pelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk MarketPelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk Market Bitcoin dijangka akan mencecah $3000 ke $5000 dalam tempoh waktu terdekat ( Bajet 2 tahun +++++++++++ 5 tahun ). Bukan esok hari di dalam kelendar skim cepat kaya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *