Posted on

Berapa Kos Marketing Depa?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kos marketing dan hasil yang pihak admin kutip ini dapat dari status FB usahawan muda Bangsa Melayu dan lagi berjiwa kental.

Alang-alang nak buat bisnes, elok ikut style mereka ni semua. Ada banyak lagi dan yang sempat dikutip 2 orang ini sahaja. Sila rujuk laporan dibawah:

  1. Pemilik butik online @norie signature – kos iklan 40 hari RM 24K, untung RM180k.
  2. Pemilik SSG – kos marketing YAKIN tahap tinggi RM 25K ( buat kenduri + sedekah duit raya ) untung RM 230K. Ini baru satu operasi dan belum masuk operasi yang lain-lain lagi. Beli Humvee bayar cash…ihhh…ihhhh…iihhhh.

Dua ni sahaja yang sempat admin kutip. Pengalaman admin pulak, 2 tahun iklan dekat FB dan kos yang telah dibelanjakan untuk iklan RM 3k ++. Jika nak dibandingkan dengan jagoan-jagoan ni semua…kelaut laa admin.

Siapa kata orang melayu tidak pandai berniaga?….dan tidak berjaya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *