Berapa Kos Marketing Depa?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semua kos marketing dan hasil yang pihak admin kutip ini dapat dari status FB usahawan muda Bangsa Melayu dan lagi berjiwa kental.

Alang-alang nak buat bisnes, elok ikut style mereka ni semua. Ada banyak lagi dan yang sempat dikutip 2 orang ini sahaja. Sila rujuk laporan dibawah:

  1. Pemilik butik online @norie signature – kos iklan 40 hari RM 24K, untung RM180k.
  2. Pemilik SSG – kos marketing YAKIN tahap tinggi RM 25K ( buat kenduri + sedekah duit raya ) untung RM 230K. Ini baru satu operasi dan belum masuk operasi yang lain-lain lagi. Beli Humvee bayar cash…ihhh…ihhhh…iihhhh.

Dua ni sahaja yang sempat admin kutip. Pengalaman admin pulak, 2 tahun iklan dekat FB dan kos yang telah dibelanjakan untuk iklan RM 3k ++. Jika nak dibandingkan dengan jagoan-jagoan ni semua…kelaut laa admin.

Siapa kata orang melayu tidak pandai berniaga?….dan tidak berjaya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Modal RM 500 SahajaModal RM 500 Sahaja Berniaga yang ini kurang risiko untuk rugi dan modal permulaanya RM 500 sahaja. Produk tak ada expire date, original dan laku keras. Boleh cuba nasib kalau berminat.
  • Teknik Seo Untuk Enjin Carian GoogleTeknik Seo Untuk Enjin Carian Google Jimat kos pemasaran sehingga ke tahap zero kos dengan kaedah SEO.
  • Marketing Plan Yang RingkasMarketing Plan Yang Ringkas Boleh pilih yang berbayar atau yang percuma. Untuk kaedah percuma kena ada skill. Jadi pilihlah markerting plan yang ringkas supaya tidak serabut kepala nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *