Berniaga Barang Bundle

Beg duit chanel
Beg duit chanel

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat admin, tinggal stok beg bundle kulit berjenama dan yang original saja ( ambil stok dari paris, france, japan dan Italy sahaja ) Yang lain pun ada juga tetapi yang diberi  keutamaan, empat tempat tadi sahaja . Kasut dan pakaian bundle, admin tak supply dan dah stop supply buat sementara waktu dan mungkin tak mau supply dah ( ramai sangat supplier untuk 2 barang tu ).

Layan beg bundle lagi syok ( persaingan kurang dan stok yang ada semua gred tinggi, puas hati dan nak jual pun tak ada masalah ). Beg bundle pun ada gred juga ka?. Ya…….. ada, kalau yang berjenama tetapi koyak rabak atau tak cukup sifat letak gred biasa dan sangkut tepi pintu ( kadang-kadang ada juga peminat yang berkenan. Boleh la beda bayar duit topup sebulan dua. Jangan main-main, yang tak cukup sifat pun ada harga lagi oooooo ) dan yang cukup sifat dan rare ( siap duit laa kalau nak beli, murah sikit dari yang baru sahaja kadang-kadang lebih mahal dari yang baru pun ada ). Kenapa barang bundle macam ini boleh buat bisnes?. Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan yang serupa ini ). Yang penting, selaku seorang peniaga barangan pelik-pelik, kita kena tahu juga serba sedikit ( banyak lagi baik ) dekat mana tempat yang seharusnya barangan serupa ini hendak di market  kan.

Berminat untuk layan stok beg bundle?, sila whatsapp/telegram admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasi dan selamat berniaga.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *