Posted on

Berniaga Barang Bundle

Beg duit chanel
Beg duit chanel

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat admin, tinggal stok beg bundle kulit berjenama dan yang original saja ( ambil stok dari paris, france, japan dan Italy sahaja ) Yang lain pun ada juga tetapi yang diberi  keutamaan, empat tempat tadi sahaja . Kasut dan pakaian bundle, admin tak supply dan dah stop supply buat sementara waktu dan mungkin tak mau supply dah ( ramai sangat supplier untuk 2 barang tu ).

Layan beg bundle lagi syok ( persaingan kurang dan stok yang ada semua gred tinggi, puas hati dan nak jual pun tak ada masalah ). Beg bundle pun ada gred juga ka?. Ya…….. ada, kalau yang berjenama tetapi koyak rabak atau tak cukup sifat letak gred biasa dan sangkut tepi pintu ( kadang-kadang ada juga peminat yang berkenan. Boleh la beda bayar duit topup sebulan dua. Jangan main-main, yang tak cukup sifat pun ada harga lagi oooooo ) dan yang cukup sifat dan rare ( siap duit laa kalau nak beli, murah sikit dari yang baru sahaja kadang-kadang lebih mahal dari yang baru pun ada ). Kenapa barang bundle macam ini boleh buat bisnes?. Selagi ada nafsu yang pelik-pelik pada sifat manusia, apa pun boleh masuk market ( dadah yang bahaya tu pun boleh buat bisnes, inikan pulak barangan yang serupa ini ). Yang penting, selaku seorang peniaga barangan pelik-pelik, kita kena tahu juga serba sedikit ( banyak lagi baik ) dekat mana tempat yang seharusnya barangan serupa ini hendak di market  kan.

Berminat untuk layan stok beg bundle?, sila whatsapp/telegram admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasi dan selamat berniaga.

More from my site

  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
  • Stok Beg Bundle Bulan SeptStok Beg Bundle Bulan Sept Tak dapat yang baru, dapat stok bundle yang original pun jadi laaahhhh. Stok yang selalu ada terdiri dari beg tangan wanita dan juga clutch untuk lelaki-lelaki ganteng.
  • Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016Beg Bundle Baru Sampai Stok Bulan 06/2016 Dia punya kualiti memang terbaik dan macam tak pecaya saja bahawa semua beg ni adalah beg original bundle.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *