Posted on

Biar Duit Bekerja Untuk Kita

Assalamualaikum,

Bagaimana duit boleh bekerja untuk kita? jawapanya kita kena invest lebihan duit yang kita ada untuk mendapatkan keuntungan.

Pada mulanya admin buat projek ini untuk kegunaan admin dan kawan-kawan yang terdekat sahaja. Sebaliknya telah berlaku, iaitu penawaran telah melebihi permintaan. Admin tidak mampu memenuhi semua penawaran yang ada. Jadi admin buka peluang ini untuk tuan/puan sekalian yang berminat. Projek ini dikendalikan sendiri oleh pihak admin.

7363236_orig

Semua platfom pelaburan adalah secara runding terus dengan pemilik syarikat dan pihak admin hanya menyediakan maklumat asas sahaja. Lain-lain maklumat kena berhubung terus dengan pemilik syarikat.

Maklumat lanjut, sila berhubung terus dengan admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Ann’s Tukang Jahit Baju WanitaAnn’s Tukang Jahit Baju Wanita Untuk pelanggan sebelah Utara sahaja, terutama sekali kawasan Kubang Pasu.
  • Pembekal Sabun Dari UtaraPembekal Sabun Dari Utara Assalamualaikum semua, Bertemu sekali lagi, berminat untuk berniaga sabun? Jika berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh berenti sat dekat page ini..Sebabnya saya juga ada menyediakan […]
  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Backpack Harga BorongBackpack Harga Borong Semua backpack ni untuk aktiviti borong sahaja, macam-macam jenis backpack ada.

2 thoughts on “Biar Duit Bekerja Untuk Kita

  1. Saya berminat utk join projek ni…s

  2. Emmmmmm cuba lawati laman web ini, projek yang dibuat adalah beli harta tanah secara berjemaaah dan konsep dia sama seperti konsep yang saya sedang usahakan tu…sila rujuk dekat sini http://wahiabdrashid.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *