Posted on

Bisnes Dari Rumah Yang Menguntungkan

Assalamualaikum,

Bisnes ini sesuai untuk suri rumah, pelajar Univesiti, kaki internet dan sesiapa sahaja yang berminat. Pendapatan memang agak lumayan dan waktu kerja adalah flexsibel.

Tidak perlu mencari produk kerana produk sudah ada di depan mata dan apa yang perlu dibuat hanyalah berniaga dan buat marketing. Sesiapa sahaja boleh terlibat dalam bisnes ini, asalkan rajin berusaha. Antara bisnes yang dicadangkan adalah menjadi agen dropshipping.

Dropshipping plan

Kenapa dengan bisnes ini? kerana anda,

  1. Tidak perlu risau tentang produk, kebanyakkanya sudah ada di depan mata dan hanya perlu pilih sahaja.
  2. Tidak perlu risau sangat tentang kerugian kerana risiko untuk rugi amatlah-amatlah sedikit.
  3. Tidak perlu simpan stok banyak-banyak kerana stok di simpan oleh pengelola dropshipping.

Bagi yang kurang jelas dan tidak tahu bagaimana untuk menjalankan perniagaan ini, pihak admin sarankan anda rujuk link yang ada dekat bawah:

  1. Basic asas perniagaan dropshipping cara admin.
  2. Video tutorial peringkat asas perniagaan dropshipping. Pinjam dari En Youtube atau
  3. Sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kisah menarik berikutnya.........

PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

6 thoughts on “Bisnes Dari Rumah Yang Menguntungkan

  1. Saya berminat nak join bisness admin

  2. Pilih sahaja yang mana satu, kemudian masej dekat saya..

  3. Sy berminat nk join bisnes

  4. saya minta maaf, buat masa ini semua penyertaan telah di tutup..tak sempat nak urus…

  5. Salam.sy dh add nsma n email.nk join bz dropship ni.ritu sy prnh bl kasut salomon.skng ramai yg nk beli.blh join busness

  6. Join tu boleh..tapi stok kasut tak banyak..tapi kalau masih berminat on terus saja. Tak cuba mana laa nak tahu kan?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *