bitcoin malaysia

Bitcoin Exchange Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Buat masa  ini untuk urusan bitcoin exchange, pengguna di Malaysia banyaknya akan guna platfom third party dan kebanyakkanya, kemudahan pembayaran untuk urusan jual beli bitcoin tidak begitu user friendly.

Dekat sebulan lebih admin proses dan kaji benda ni dan hari ini ( laptop pulak jahanam ) baru dapat release keputusanya. Untuk rakyat Malaysia yang tahu tentang bitcoin, suka bitcoin, minat setengah mati dengan bitcoin ( cryptocurrency ) dan yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia bitcoin boleh lah try guna benda ini iaitu “decentrelized bitcoin exchange”. Aplikasi ini berkonsepkan open source ( admin layann open source ni dekat 10 tahun dah ). Menggunapakai konsep P2P dan perlu di pasang pada komputer masing-masing  sebagai aplikasi pelanggan atau juga server ( siapa pernah guna bittorrent, depa tau fungsi benda ni ).

bitcoin malaysia

Tujuan benda ini diangkat naik adalah untuk mengekalkan identiti bitcoin itu sendiri dari penguasaan operasi centralize ( orang tengah ) dan juga menutup pintu privacy setiap peserta. Jadinya sekarang ini, setiap operasi jual beli bitcoin hanya melibatkan PEMBELI dan PENJUAL sahaja secara langsung. Untuk mengelakkan dari sebarang unsur penipuan transaksi, sistem keselamatan 3 signature diperkenalkan ( kena tanya admin hal ini ).  Selain dari itu, yang bestnya jual beli bitcoin juga boleh dibuat dengan mudah menggunapakai kemudahan local perbankkan yang sedia ada ( by cash pun sistem ini boleh layan ). Apa macam best tak?…

Tanpa exchange yang mantap, bitcoin tidak akan bersinar dan kenapa kita perlu bergantung harap kepada duit kertas yang bersandarkan kepada nilai duit kertas negara lain ( salah satu bentuk penjajahan ). Dengan aktifnya bitcoin exchange, secara halusnya masalah currency exchange selesai………berminat ingin tahu bagaimana untuk mengaplikasikan kemudahan ini?, sila whatsapp/telegram pihak admin ditalian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Nak sekat bitcoin punya operasi?……..memang susah kerana ianya sistem decentrelized…..dan disokong kuat oleh populasi penduduk di Dunia. Kerajaan China pun dah rasa kesan benda ini…dan matawan YUAN tergugat sudah………

 

 

More from my site

  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
  • Untuk Generasi Bitcoin, Decentralized, Blockchain Dan MiningUntuk Generasi Bitcoin, Decentralized, Blockchain Dan Mining Bitcoin pulak.....ini zaman dia, mau tau mau kena ambil peduli juga laaaaaaa....apa nak dikata.
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *