Posted on

Bitcoin Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Heeee…heeeeeee, saja jaaaaaaaa……….try guna keywords bitcoin Malaysia. Tujuanya untuk letak dekat page depan sekali di dalam senarai search engine dan yang paling penting untuk tarik trafik ke blog ini dan itu motif tersangkutnya. Hee…heeeeee.

Tetapi cerita bitcoin Malaysia memang ada pun dekat blog ini. Adakah anda seorang pengguna, pengamal atau pemilik mesin bitcoin?. Tahniah admin ucapkan kepada anda dan Malaysia perlu lebih banyak pengguna bitcoin dan perlu aktif seperti market bitcoin di China. Mereka siap ada exchange lagi ( seperti Bursa Malaysia ).  Pengaruh transaksi harga bitcoin dari China agak kuat sekarang ini sehingga boleh menentukan kadar turun dan naik harga bitcoin sedunia. Bagaimana dengan Malaysia?.

bitcoin malaysia

Emmmmmm, Market Malaysia masih  malu-malu dan masih belum bersedia untuk menerima kemasukan bitcoin secara besar-besaran. Tetapi dah ramai yang guna benda ni sebenarnya di Malaysia. Bitcoin adalah DIGITAL CURRENCY, ELECTRONIC MONEY ( guna teknik encryption yang komplek ). Kena guna cip encryption yang laju dan mantap untuk proses pengesahan setiap transaksi ( cip CPU komputer yang super pun tidak relevan lagi untuk tampung proses ini ). Dulu admin ingat bitcoin ni EMAS MAYA ( time bangang  ), lepas buat kajian mendalam ianya bukan lah emas tetapi hanyalah DIGITAL CURRENCY ( cryptocurrency ) yang boleh di percayai seperti FIAT MONEY ( duit kertas bercetak yang kita guna pada hari ini ). Yang bestnya bitcoin ini adalah, ianya tidak dikawal oleh entiti tertentu dan ianya bersifat global transaksi dengan kos fee yang cukup menjimatkan. Heeee..heeeeeee, dekat sini pun dah boleh  nampak kelebihanya. Solusi terbaik untuk mengatasi masaalah currency exchange rate buat masa ini adalah dengan menggunapakai bitcoin sebagai alat pertukaran antarabangsa dan kita sebenarnya tidak perlu lagi kepada fiat money jika tahap kepengunaan bitcoin ini meluas serata alam. Jadinya, buka account bitcoin sekarang!.

Buat masa ini agak sukar untuk menyekat dan menghalang wabak bitcoin ini merebak kerana ianya bersifat INDEPENDENT, BEBAS dan LUAS KAWASAN JAJAHANYA. Mau tidak mau, terpaksa terima kehadiranya walaupun ada yang akan tersiksa nanti ( sistem mencekik darah tak akan bertahan lama ). Yang paling admin suka, ianya tersangat lah rahsia dan tidak ada sesiapa pun yang akan tahu berapa banyak bitcoin yang kita ada selagi ianya tidak dibocorkan kepada umum.

Admin sambung karangan ini dilain tahun pulak dan yang selebihnya, sila pergi cari sendiri. Bagi yang nak tau cara buka akaun bitcoin yang free itu, boleh whatsapp/telegram admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *