Posted on Leave a comment

Bitcoin

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bermula dari tarikh 6/2/2017, kami di niaga24jam.com secara rasminya telah menerima BITCOIN ( BTC ) sebagai alat pertukaran baru untuk kesemua urusan yang melibatkan jual dan beli.

Kenapa pihak kami memilih BITCOIN?

Emmmm, kerana boleh dipercayai, melangkaui batasan antara negara, lebih jimat, platfom bebas, bersifat pelaburan ( harga bitcoin bergantung kepada konsep permintaan dan penawaran yang ditentukan oleh pasaran ), alat pertukaran untuk urusniaga ( urusniaga biasa pun boleh selagi ada internet ) dan banyak lagi. Untuk menggunapakai BITCOIN, duit kertas haruslah pelan-pelan dilupakan.

Buat masa ini, selain dari dijadikan sebagai alat pertukaran urusniaga. Pihak admin juga turut menyediakan perkhidmatan menjual dan membeli bitcoin sebagai tanda sokongan kepada platfom ini. Tahun 2011 harga BITCOIN sekitar USD 1 sahaja dan tahun 2017 harganya USD 1021.51 ( ini yang dikatakan sebagai alat pelaburan ). Jika BERCITA-CITA untuk lari dari masalah kejatuhan nilai matawang, menggunakan BITCOIN adalah satu dari langkah yang sangat bijak.

Ada banyak benda menarik yang boleh dimanipulasi dari BITCOIN dan yang lain tu admin buat karangan lain tahun pulak.

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, boleh saja whatsapp/telegram admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

 

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *