Beg Tangan Bundle Original

Blog Adalah Mesin Sedut Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

Admin start bela dan menternak blog ni………. sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu daripada aktiviti yang sangat menguntungkan dan admin memang suka buat benda ni walaupun masa sekolah dulu tak ambil bidang sastera ( jika terer bab sastera, lagi sakan laa dibuatnya ). Pasai apa pulak boleh mendatangkan keuntungan?.

Untungnya apabila blog yang dibela sejak sekian lama, diasuh dan dipupuk sampai lah satu masa ianya akan menjadi sebiji mesin atau alat tarik duit dari alam internet ( tang ni laaa untungnya ). Bela biar sampai boleh jadi mesin buat atau tarik duit. Berapa lamakah masanya yang diperlukan?. Benda ni kena ikut kepakaran tuan empunya blog. Jika yang lengai dan tidak kretif memang lambat laaa dibuatnya ( jika rasa tidak kretif, admin sarankan anda ambil smart drugs ).

Nak bela blog sebenarnya tak payah mana, makananya adalah ayat atau karangan yang tidak terlalu panjang dan tidak juga terlalu pendek tetapi kena ada sifat nilai tambah. Apa itu sifat nilai tambah?. Nak tau yang ni kena bayar dekat admin RM500 sebagai fee untuk tutorial. Heeee…heeeeee. Tak mau bayar fee RM 500, sila guna kemudahan internet dan search dekat google sampai jumpa ( admin guna teknik macam ni dulu-dulu ni ). Emmmm, kena belajar juga bab sistem kedai online ( alat tarik duit no 2 ) dan banyak lagi lahhhh…Tetapi jika boleh conquer part 1 tadi pun sudah okay.

Ahhhhhhhh……sudah sampai time makan tengah hari….sambung lain kali kesah ini.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: every mistakes is a revenue ( income ). Pinjam kata-kata Jack Ma…..heeee…heeeee.

 

More from my site

  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Akal Dan Otak Yang Mana Satu PowerAkal Dan Otak Yang Mana Satu Power Hari ni terfikir pulak bab akal dan otak. Ini semua gara-gara taksub terlampau dengan projek mind bio hacking untuk aktifkan minda ke tahap 100% ( target mau tinggi walaupun saintis […]
  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *