Posted on

Wallet Digibyte

Digibyte accepted

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kegunaan peminat, usahawan yang terlibat secara serius dengan matawang cryptocurrency dan juga pengguna baru.

Admin sudah try wallet ini dan wallet ini sememangnya sangat menarik. Tx fee nya tersangat murah, kadar kelajuan transfer sekitar 5 ke 7 saat ke 15 saat paling lambat dan susah pulak untuk kena hacking. Wallet ini support platfom android, ios dan desktop. Sekupang pun boleh transfer jika berhajat, makanya sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai alat untuk terima matawang digital bagi aktiviti jual dan beli yang bersaiz skala kecil….menarik kan?.

Siapa yang patut guna wallet ini?

Pengguna cryptocurrency, usahawan cryptocurrency, peniaga kecil yang berhajat menggunapakai cryptocurrency sebagai alat pertukaran dan lain-lainya juga. Sebagai contohnya, admin telah menggunapakai wallet Digibyte ( DGB ) ini sejak beberapa bulan yang lalu untuk menerima pembayaran dalam bentuk matawang digital bagi setiap  tempahan yang diterima melalui sistem kedai online dan juga sebagai alat pertukaran utama bagi menggantikan BTC ( Bitcoin harga tx fee tidak stabil ) di waktu kecemasan jika tx fee BTC melambung tinggi. Untuk ganti BTC, kena tau convert atau cari saja wallet yang support atomic swap.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Info ringkas harga Digibyte

Date: [19.06.18 17:03]
DGB Rank: 48
Marketcap: $289,485,853.00
$ 0.0278061 | 0.00000414 BTC
24h: 5.01% | 7d: -12.14 %

Paparan wallet Digibyte ( DGB )

 

Posted on

Pakar Pinjaman Peribadi Bank Tempatan

Asslamualaikum dan salam hormat,

Saya Puan Ann, pakar pinjaman peribadi bank Malaysia. Jika loan anda sentiasa ditolak dan perlukan lebih tunai untuk selesaikan masalah kewangan sedia ada?. Jangan risau saya boleh bantu dan sila hubungi saya iaitu Puan Ann.

Pinjaman Peribadi Bank

 1. Minima RM2K hingga RM150K KHAS untuk Pekerja SWASTA, KERAJAAN, BADAN BERKANUN dan GLC.

Sila hubungi Puan Ann

 1. Adakah pinjaman bank anda TAKLEPAS sblm ni
 2. Kami ada jawapannya
 3. Tak perlu pengesahan majikan
 4. Tak perlu pergi ke bank

Syarat² Kelayakan

 1.  Warganegara Malaysia.
 2. Gaji Kasar RM1000++.@ potongan epf rm110 ke atas
 3. Ada slip gaji (3 bulan terkini).
 4. Ada potongan KWSP. (KECUALI GOV)
 5. Ada hutang kad kredit LAYAK.
 6. Ada tunggakan PTPTN (BOLEH TRY)
 7. Komitmen tinggi (BOLEH TRY)
 8. Ccris dan Ctoss (T&C) Disburstment duit 3~5hari bekerja sahaja. Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan. Mudah, cepat dan telus!.

Sila hubungi Puan Ann

Whatsapp segera ditalian www.wasap.my / 60143214020 / LOAN
Telegram channel: https://t.me/pinjamanperibadibank

#personalbankloan #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadibank #pinjamanperibadi #fscteam #agentberdaftar #tiadaupfront #bukanscammer #bukanahlong #bukanmoneyleader #bukanpinjamanberlesen
#loanmudahlulus #satumalaysia #viralmalaysia

Posted on

Cara Mudah Untuk Memilih Parti Yang Bertanding PRU 14

Assalamualaikum dan salam hormat,

Semak prestasi…

1) Semak rekod prestasi pentadbiran parti terkini yang telah diberi mandat sebelum ini. Lihat prestasinya, CEMERLANG atau SANGAT TERUK. Jika cemerlang, ELOK DIKEKALKAN dan jika SANGAT TERUK prestasinya elok DIGANTIKAN dengan parti baru.

Baca semua manifesto parti..

2) Jika pilih untuk digantikan dengan parti baru, sila baca semua manifesto setiap parti baru yang mencalonkan diri. Pilih yang terbaik darinya.

Pilih pucuk pimpinan yang terbaik..

3) Pilih parti yang diwakili oleh pucuk pimpinanya dari kalangan manusia yang berakhlak mulia dan yang mempunyai aset cerdik pandai yang mencukupi. Untuk mentadbir sesebuah negara, aset cerdik pandai yang mencukupi adalah sangat perlu bukanya cakap pandai.

PRU 5 tahun sekali..

Tidak perlu bimbang jika salah memilih untuk kali pertama, ini hanya permainan 5 tahun sekali. Tetapi jika tetap memilih parti yang sama, yang mana buruk rekod pentadbiranya. Itu tidak cerdik namanya.

Rakyat dan Raja berpelembagaan…

Parti politik bukan lah kerajaan ia hanya kumpulan tertentu yang mencalonkan diri untuk mentadbir negara Malaysia bagi tempoh masa tertentu yang telah ditetapkan oleh pihak kerajaan. Rakyat dan Raja berpelembagaan di dalam negara Malaysia itulah pemilik kerajaan tersebut dan harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.