Belajar 3 Teknik Marketing Secara Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.

Satunya, iaitu platfom ( SEO ) yang  free dan organik adalah backup iklan dan 2 lagi adalah iklan berbayar untuk kesan cepat dapat hasil dan cepat burn bajet pengiklanan…….heeee…heeeeee. Untuk jimat dan kurangkan kos pengiklanan, teknik SEO adalah yang terbaik sekali dan yang patut diaplikasikan bersama-sama 2 lagi pakej iklan berbayar.

Teknik dan cara belajar dibuat secara online dan hand-on secara live sampai pandai dan ini bukan projek bidan terjun. Emm……segala modul dan teknik diambil dari 10 tahun punya pengalaman dalam bidang marketing dan R&D.

Berminat, boleh telegram / whatsapp ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

 

Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani macam dia ka? ). Platfom yang dia guna adalah google adwords. Dia buat benda ni ikut kaedah try and error ( perghhhhh, memang tabik spring ).

Sale untuk tempoh 2 bulan yang dia berjaya kutip adalah RM50k ++ dan katanya untung bersih sekitar RM 8k ke RM 10k macam tu. ( tak pasti macam mana dia rekodkan segala transaksi ). Katanya, kos iklan semakin mahal dan dia berhajat  untuk mencuba alternatif lain yang lebih jimat dan sekarang ni dia tengah training secara hand-on dengan admin untuk menguasai teknik SEO + CONTENT MARKETING untuk kempen iklan organiknya ( long term projek dia untuk mengurangkan kebergantungan yang melampau-lampau dekat platfom iklan berbayar ). Ini projek dari UNIVERSITY OF LIFE ( certificate tak ada, dapat ilmu saja ).

Kita tengok lepas ni apa akan jadi dekat dia…..heeeee……heeeee dan jika ada lagi usahawan lain yang ingin menguasai teknik SEO khusus untuk bisnes dan long term projek, boleh contact admin / whatsapp / telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: University of life laaaaaa…..apa lagi.

The brand you can trust as like as you trust yourself