Posted on

Cara Untuk Mengurangkan Lemak Dibahagian Perut

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena try PhenQ. Produk asal dari negara Cyprus. Dibuat khusus untuk menurunkan berat badan dan membuang lemak-lemak berlebihan dibahagian perut.

+190,000 unit telah terjual sejak ianya diperkenalkan. Produk ini popular di sebelah Eropah dan US, harganya agak keras kerana PhenQ dijual dalam nilai matawang USD. Hasilnya dapat dilihat antara 3 ke 5 bulan selepas pengambilanya. Untuk hasil yang lebih mantap perlu juga disekalikan dengan aktiviti senaman secara konsisten.

Phenq Malaysia

Apa bahan-bahan utama kepada produk ni?

  1. Serbuk lada putih dan hitam
  2. Kopi
  3. Kalsium karbonat
  4. Kaktus
  5. Dan beberapa lagi bahan lain-lainya yang tidak mendatangkan bahaya kepada tubuh badan.

Antara fungsi utamanya adalah

  1. Membakar lemak dan menghalang pembentukan lemak baru
  2. Mengawal nafsu makan
  3. Menambah tenaga dan meningkatkan stamina dan mood

Jika ada masalah berkaitan tempahan secara online, sila whatsapp/telegram admin ditalian +6011 3222 9401

Sekian terima lkasih dan selamat mencuba.

>>>> CARA UNTUK MEMBELI PHENQ DI MALAYSIA <<<<<

 

 

Posted on

Wallet Digibyte

Digibyte accepted

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kegunaan peminat, usahawan yang terlibat secara serius dengan matawang cryptocurrency dan juga pengguna baru.

Admin sudah try wallet ini dan wallet ini sememangnya sangat menarik. Tx fee nya tersangat murah, kadar kelajuan transfer sekitar 5 ke 7 saat ke 15 saat paling lambat dan susah pulak untuk kena hacking. Wallet ini support platfom android, ios dan desktop. Sekupang pun boleh transfer jika berhajat, makanya sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai alat untuk terima matawang digital bagi aktiviti jual dan beli yang bersaiz skala kecil….menarik kan?.

Siapa yang patut guna wallet ini?

Pengguna cryptocurrency, usahawan cryptocurrency, peniaga kecil yang berhajat menggunapakai cryptocurrency sebagai alat pertukaran dan lain-lainya juga. Sebagai contohnya, admin telah menggunapakai wallet Digibyte ( DGB ) ini sejak beberapa bulan yang lalu untuk menerima pembayaran dalam bentuk matawang digital bagi setiap  tempahan yang diterima melalui sistem kedai online dan juga sebagai alat pertukaran utama bagi menggantikan BTC ( Bitcoin harga tx fee tidak stabil ) di waktu kecemasan jika tx fee BTC melambung tinggi. Untuk ganti BTC, kena tau convert atau cari saja wallet yang support atomic swap.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Info ringkas harga Digibyte

Date: [19.06.18 17:03]
DGB Rank: 48
Marketcap: $289,485,853.00
$ 0.0278061 | 0.00000414 BTC
24h: 5.01% | 7d: -12.14 %

Paparan wallet Digibyte ( DGB )

 

Posted on

Pakar Pinjaman Peribadi Bank Tempatan

Asslamualaikum dan salam hormat,

Saya Puan Ann, pakar pinjaman peribadi bank Malaysia. Jika loan anda sentiasa ditolak dan perlukan lebih tunai untuk selesaikan masalah kewangan sedia ada?. Jangan risau saya boleh bantu dan sila hubungi saya iaitu Puan Ann.

Pinjaman Peribadi Bank

  1. Minima RM2K hingga RM150K KHAS untuk Pekerja SWASTA, KERAJAAN, BADAN BERKANUN dan GLC.

Sila hubungi Puan Ann

  1. Adakah pinjaman bank anda TAKLEPAS sblm ni
  2. Kami ada jawapannya
  3. Tak perlu pengesahan majikan
  4. Tak perlu pergi ke bank

Syarat² Kelayakan

  1.  Warganegara Malaysia.
  2. Gaji Kasar RM1000++.@ potongan epf rm110 ke atas
  3. Ada slip gaji (3 bulan terkini).
  4. Ada potongan KWSP. (KECUALI GOV)
  5. Ada hutang kad kredit LAYAK.
  6. Ada tunggakan PTPTN (BOLEH TRY)
  7. Komitmen tinggi (BOLEH TRY)
  8. Ccris dan Ctoss (T&C) Disburstment duit 3~5hari bekerja sahaja. Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan. Mudah, cepat dan telus!.

Sila hubungi Puan Ann

Whatsapp segera ditalian www.wasap.my / 60143214020 / LOAN
Telegram channel: https://t.me/pinjamanperibadibank

#personalbankloan #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadibank #pinjamanperibadi #fscteam #agentberdaftar #tiadaupfront #bukanscammer #bukanahlong #bukanmoneyleader #bukanpinjamanberlesen
#loanmudahlulus #satumalaysia #viralmalaysia

Posted on

Cara Untuk Stabilkan Kandungan Gula Dalam Darah

Assalamualikum dan salam hormat,

Cara ini disarankan untuk geng yang ada masalah dengan penyakit kencing manis, terutamanya yang belum kena cucuk dengan insulin lagi.

Bahan-bahan yang diperlukan adalah buah Cassia grandis ( buah kotay mamak ). Boleh dimakan dengan cara  merebus biji dan pulpa disknya kemudian diminum air rebusanya + susu jika berhajat untuk menjadikanya sebagai jus eksotik yang lebih sedap atau boleh saja dimakan secara mentah tetapi bijinya agak keras untuk di komsumsi oleh mereka yang sudah tiada gigi.

Cara guna ini dipetik dari pengalaman tahap serius yang diceritakan oleh penduduk dari negara Costa Rica. Heee…heeeeeee. Macam mana rupa buahnya?

Ini haaa……….

Buah kote mamak

Salah satu dari info berguna……

  1. Several drugs such as biguanides and sulfonylureas are
    presently available to reduce hyperglycemia in diabetes
    mellitus. These drugs have side effects like diarrhea, lactic
    acidosis, weight gain, fetal hypoglycemia, and so on – researchgate.net
  2. The World Health Organization (WHO)[5]
    has also recommended the evaluation of effective plants
    in conditions where there are no safe modern drugs

Assessment of the antidiabetic potential of Cassia grandis using an in vivo model (PDF Download Available). Available from: https://www.researchgate.net/publication/221750106_Assessment_of_the_antidiabetic_potential_of_Cassia_grandis_using_an_in_vivo_model [accessed Mar 28 2018].

Dekat admin stok fresh 2018 buah kotay mamak ada dalam 100 batang……saja simpan sebab stok payah dapat…..stok wujud setahun sekali dan limited pulak tu. Nak beli kena order dari admin. Emmm yang paling jimat boleh cari stok dari pokok-pokok yang ditanam secara meliar di taman-taman dan di tepi-tepi jalan di Malaysia.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Posted on

Penyakit Kencing Manis, Anemia Dan Tambah Tenaga Untuk Lelaki

Asslamualaikum dan salam hormat,

Untuk 3 masalah di atas, try konsium buah Cassia grandis ( buah kotay mamak ). Payah untuk dijumpai tetapi masih ada……….dulu banyak….. tetapi generasi moden dah tebang pokok-pokok yang supply buah banyak khasiat ni.

Kencing manis, Anemia dan tambah power lelaki..

Untuk menstabilkan kadar kandungan gula di dalam darah bagi pengidap kencing manis, konsium extrak buah kotay mamak adalah sangat-sangat disarankan dan tempoh untuk melihat hasilnya…………..lebih kurang 10 hari macam tu. Penduduk di Costa Rica, mereka panggil buah ini buah karao. Yang kekurangan iron di dalam darah terutamanya untuk pengidap Anemia, boleh try buah kotay mamak ini. Walaupun ada kajian yang dibuat oleh saintis dari extrak bahan tersebut menunjukan tiada tanda -tanda kandungan iron di dalam buah kotay mamak tetapi ianya sangat serasi dengan penyakit Anemia. Oleh itu kena cuba buah ini, Insyaallah sangat berkesan dan banyak jurnal-jurnal perubatan yang admin selak di dalam internet dan yang terkait dengan buah Cassia grandis, penyakit Anemia merupakan salah satu darinya yang diberi perhatian khusus dan terkait rapat dengan buah kotay mamak sebagai bahan penyembuh yang disarankan.

Untuk tambah tenaga kelakian…

Admin try konsium buah Cassia grandis ini semata-mata untuk tambah tenaga kelakian, katanya ada fungsi tersebut. Ada beberapa kajian di sebelah Costa rica dan beberapa negara berdekatan denganya telah menunjukkan ada sesetengah dari geng atlit sukan dan geng yang suka pergi ke gym untuk angkat berat ada diantara mereka yang konsium extrak dari buah Cassia grandis supaya mereka kekal aktif dan bertenaga….Emmmmm…jadinya, admin pun cuba laaaaaaaa cara tu…..tak cuba tak tahu…..heeee…heeeeeee.

Tetapi bau buah ini perghhhhhh tak boleh belah……dan boleh dibuat jus eksotik + susu.

Stok dekat admin ada lebih kurang 100 unit buah Cassia grandis. Nak order buah ini, boleh contact admin. Buah ini payah dapat, stok setahun sekali, buah tahan lama sehingga keluar musim berikutnya dan harga memang sangat keras oleh kerana khasiatnya yang tinggi.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Bahagian dalam..

Buah kote mamak

Penampilan sebenarnya…

Buah kote mamak