Posted on

Pasu dan tudung saji – koleksi kraftangan 2010

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi, ini hanyalah sekadar infomasi percuma dari saya. Tudung saji dan pasu merupakan  koleksi terhangat untuk tahun 2010 di niaga24jam.com berbanding koleksi-koleksi lain.Harga setiap produk kraftangan yang dihasilkan antara RM15 hingga RM85 sahaja.Anggaran pendapatan boleh mencecah ribuan ringgit kalau sanggup terima banyak tempahan.Malangnya pihak niaga24jam.com tidak dapat memenuhi kesemua permintaan yang ditempah  oleh kerana kekurangan tenaga kerja pakar dan mahir  dalam bidang ini.Di harap kekurangan ini dapat ditampung oleh pengusaha lain kalau ada yang berminat. Pasaran untuk kraftangan dari bahan kitar semula ini memang tidak pernah menghampakan.Kalau dikira ikut hari, produk ini mula diperkenalkan di niaga24jam.com sudah hampir 4 tahun yang lalu dan sehingga sekarang permintaan terhadap produk-produk sebegini tetap ada.Jadi jangan lepaskan peluang ini.Suri rumah tangga sangat-sangat digalakkan untuk menceburkan diri dalam bidang ini.Kosnya sangat-sangat minima dan keuntunganya sangat-sangat berpatutan.

Koleksi hebat dan yang banyak sekali dapat tempahan untuk tahun 2010

[nggallery id=28]

Yang penting kretiviti, kualiti setiap produk yang dihasilkan dan harga yang berpatutan.Kalau nak lagi mantap, promosi kena buat selalu.Bab promosi saya rasa tak ada masaalah….internet kan ada.Lagi pun kalau kita guna internet sebagai medium untuk memperkenalkan produk kita,  kos yang perlu disediakan sangat-sangat berpatutan dan amat sesuai untuk tempoh jangka masa yang panjang. Jadi jika anda rasa sangat-sangat berkelayakkan dan boleh buat, jangan tunggu lagi mulakan sekarang. Jika tak tahu macam mana nak buat, itu senang sahaja  dan kalau berminat untuk belajar bagaimana untuk membuat kraftangan dari kertas bermula dari kosong sampai pandai, anda boleh meghubungi saya untuk khusus tersebut.Terhad untuk orang disebelah utara dan hanya 2 orang sahaja untuk satu sesi.Harap maklum.

Emmm macam mana, berminat untuk mencuba ? kalau berminat bertindak sekarang.Kalau tak tahu boleh belajar.Paling lama setahun mahir aaa.Paling cepat 3 bulan.Semoga maklumat ringkas ini berguna untuk anda semua.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

*Lokasi
[cetsEmbedGmap src=http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Kampung+Pering+Kodiang,+Kedah+Malaysia&sll=6.372069,100.334873&sspn=0.017188,0.027595&ie=UTF8&hq=&hnear=Kampung+Pering,+Kodiang,+Kedah,+Malaysia&t=h&z=14 width=530 height=380 marginwidth=0 marginheight=0 frameborder=0 scrolling=no]

Posted on

Sistem kedai online mampu milik

Assalamualaikum,

Salam perkenalan untuk semua pengunjung laman web ini.Topik ini saya ingin ketengahkan sekali lagi oleh kerana sumbangan produk ini terhadap saya begitu tinggi.Apa salahnya kalau nak bagi huru hara sikit kan?.Kalau boleh nak tambah sikit saja lagi suntikan tambahan untuk topik ini.Seperti yang telah sedia maklum kerja saya dan hubung kaitnya dengan topik ini memang sangat-sangat rapat.Kalau topik ini gagal sampai kepengetahuan anda semua, itu bermakna sumber pendapatan saya yang datangnya dari perniagaan internet ini juga akan turut kurang.Jom baca ringkasan cerita dibawah.

Perniagaan internet yang berkonsepkan sistem kedai online kian mendapat tempat di hati pengguna di Malaysia sekarang ini.Jadi keperluan untuk memiliki sistem kedai online + blog atau laman web yang ringkas, kemas, teratur, mesra dengan enjin pencari dan juga mesra dengan pengguna adalah satu kemestian yang perlu ada.Buat masa ini sistem kedai online ini masih baru dan tak ramai pengguna atau pembeli dari internet yang suka untuk mengunakan sistem yang disediakan walaupun pada hakikatnya sistem kedai online ini sangat-sangat membantu dan memudahkan kerja dan juga urusan penting berbanding membuat tempahan melalui email cara manual, SMS atau panggilan talipon.Walaupun begitu situasi ini hanya sementara sahaja.Lambat laun ianya akan dapat  di terima ramai juga. Kes seperti  ini sama juga dengan sistem pembayaran melalui talian ketika mula-mula diperkenalkan suatu ketika dulu.Ada orang berkata pembelian atau pembayaran melalui online tidak selamat, tetapi sekarang ini boleh dikatakan ayat-ayat negetif tersebut sudah hampir lenyap dan keperluan untuk menyediakan pembayaran melalui online adalah satu kemestian penting yang perlu ada bagi setiap peniaga di internet.Saya tak mau cerita panjang dan apa sebenarnya yang hendak saya sampaikan?:

Kerja saya adalah pasang laman web atau blog yang berkonsepkan sistem kedai online dengan kos yang berpatutan.Saya tahu dekat luar sana ramai yang sudah tahu bagaimana hedak pasang benda ini semua.Jadi topik  kali ini ditujukan khusus untuk mereka-mereka yang berminat untuk memulakan perniagaan internet dan memerlukan sistem kedai online yang sedang diketengahkan ini tetapi masih belum tahu bagaimana untuk pasang benda ini semua dan sesuai juga untuk mereka-mereka yang sedang mencari perkhidmatan pada harga yang berpatutan.Bagi yang malas nak pikir tentang perkara-perkara remeh seperti ini juga disarankan supaya  melanggan perkhidmatan yang saya sediakan ini.Tawaran ini dibuka khusus untuk peniaga dan bakal peniaga internet yang kecil-kecil dan sederhana seperti saya ini.Buat masa ini untuk tempahan yang besar-besar saya tak terima kerana belum sampai masanya lagi.Spesifikasi produk blog dan sistem kedai online yang ditawarkan anda semua boleh rujuk dibawah:

Spesifikasi ringkas blog / laman web + online shopping cart

Anda akan dapat 1 laman web atau blog + shopping cart sistem
Harga pakej pemasangan yang berpatutan. Pembukaan harga pakej  pemasangan bergantung kepada bajet yang anda peruntukan.
Mudah untuk diselengara + user friendly dengan search engine dan juga penguna atau pembeli.
Laman web/blog + shopping cart dengan konsep terkini,simple dan kemas.
Sistem kedai online yang lengkap dengan ciri-ciri terkini.
Khidmat bantuan dan tunjuk ajar akan turut disediakan sampai pandai.
Tunjuk ajar cara-cara mengunakan teknik pemasaran secara percuma juga turut disediakan.
Bantuan teknikal secara percuma untuk laman web dan shopping cart yang di langgan selama setahun.
Dan banyak lagi kelebihan-kelebihan lain.
Demo http://niaga24jam.com/extra, http://walunar.com/storehttp://eddiegifts.com/store, http://kidsecretwholesale.com dan banyak lagi..

Emm itu dia produk saya kali ini, macam biasa jika ada yang berminat sila gunakan ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah untuk sebarang pertanyaan atau untuk membuat tempahan.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

*Bab konsep harga anda yang tentukan sendiri, jika harga yang anda tawarkan itu sesuai dan serasi dengan pihak kami.Ini bermakna urusniaga ini akan diteruskan.Jika sebaliknya berlaku dan jika anda masih berminat dengan produk yang ditawarkan urusan tawar-menawar akan diteruskan sehingga harga yang ditetapkan sesuai dan dipersetujuai oleh kedua-dua belah pihak.Harap maklum.

Posted on

FCPO kini boleh di beli secara online

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi kawan-kawan sekalian terutama sekali bagi peniaga-peniaga di pasaran hadapan FCPO dan FKLI.Mungkin ada yang telah sedia maklum tentang wujudnya pilihan urusniaga  secara online yang telah disediakan baru-bari ini.Bagi yang belum tahu lagi, elok baca saja cerita menarik ini sampai habis.Semua ini hanyalah sekadar info tambahan dari saya sahaja untuk para peniaga di pasaran hadapan yang belum tahu lagi tentang wujudnya sistem belian secara online ini.

Setelah sekian lama menanti baru lah  pilihan sebegini dapat saya gunakan.Kalau sebelum ini, semua transaksi jual dan beli terutama sekali Pasaran hadapan FCPO dan FKLI hendaklah di lakukan melalui pangilan talipon.Tetapi semua itu sudah berakhir. Urusniaga pada masa kini sudah di naik taraf sama seperti urusniaga forex dimana para peniaga  boleh melakukannya dengan sendiri.Tetapi awas anda harus lebih berhati-hati semasa mengunakan sistem belian secara online ini.Bukan apa… takut tersilap langkah.Al maklumlah benda baru katakan dan saya juga tidak pasti adakah semua syarikat broker Pasaran Hadapan  ada menyediakan  perkhidmatan seperti ini.Berdasarkan artikal yang anda semua baca sekarang ini, syarikat broker pasaran hadapan yang di maksudkan adalah AMFUTURE Sdn Bhd.Lain-lain syarikat broker anda semua kena periksa sendiri.AMFUTURE Sdn Bhd adalah syarikat broker yang saya guna sekarang ini.Jom baca serba sedikit kelebihan dan kekurangan sistem belian secara online yang disediakan dibawah:

Syarikat penyedia platform sistem belian secara online:
N2NConnect
Kelebihan:
Macam-macam ada, carta semua cukup lengkap, indikator pun macam-macam ada dan boleh dikatakan amat sesuai sangat-sangat untuk digunakan.Memang memudahkan kerja, dapat menjimatkan bil talipon dan juga masa.
Kekurangan:
Sistem panduan untuk penguna baru tak berapa lengkap.Jadi bagi pengguna baru seperti saya memang akan mengalami  masaalah terutama sekali untuk urusan jual dan beli.Selain dari syarikat broker, tempat rujukan yang lain-lain memang susah nak jumpa. Harap-harap lepas pada ini ada penambahan untuk sistem panduan tersebut.

Harap-harap maklumat ini dapat membantu anda dan juga saya dalam meningkatkan lagi mutu urusniaga pasaran hadapan yang telah sedia ada.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

[nggallery id=13 template=wp-eStore]

We Sell and We Buy Gold ( at reasonable price )
*Price update base on monthly

DateProductWe Sell ( RM )We Buy (RM )Buy NowSell Now
21/04/2010Kijang Emas 1/2 Ounce (15.550g)2250.00
Buy NowSelling Now
21/04/2010Kijang Emas 1/4 Ounce (7.780g)1150.00
Buy NowSelling Now