Blogger Malaysia Dan SEO

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang penting sekali, setiap posting ada di page pertama dan kedua di dalam senarai enjin pencari.

Ini merupakan sesi R & D pertama bagi  tahun 2015. Projek ini dijalankan semata-mata untuk menguji kekuatan skill SEO yang sedia ada. Target kali ini adalah untuk tersenarai di page pertama dan kedua dengan penggunaan kata kunci ” blogger Malaysia Dan SEO “. Status terkini ada lebih 17 juta penyertaan ( emm agak kuat dan kencang ).

Langkah seterusnya adalah proses penetapan harga terkini teknik SEO. Penetapan harga bergantung kepada hasil R & D yang sedang dijalankan oleh pihak admin. Memandangkan pihak admin terlibat dengan aktiviti pengiklanan dan content marketing, jadinya keputusan R & D ini amat penting. Berapakah harga terkini teknik SEO yang sedang diuruskan oleh pihak admin?

Harganya boleh beli BMW M6 edisi 2015.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Belajar SEO Memang Tak Akan HabisBelajar SEO Memang Tak Akan Habis Mari bermain-main dengan SEO ( search engine optimization ). Bukan senang untuk menjinakan robot ni dan kerana oleh kerana itu jangan […]
  • Nak Jimat Kos Marketing Kan ?Nak Jimat Kos Marketing Kan ? Nak jimat duit marketing, mai try guna mesin SEO yang saya bagi free ni ( try dulu ). Tugas dia memviralkan & memperkenalkan produk anda […]
  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
  • Aku Juga Blogger MalaysiaAku Juga Blogger Malaysia Panda 4.1 algorithms sedang dalam proses kemaskini. Adakah laman web dan blog anda akan terkena tempiasnya?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *