Borong Beg Bundle Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beg bundle original dan kualiti beg 8/10, kulit dan berjenama antarabangsa. Stok terhad setakat yang mana ada sahaja.

Beg Tangan Bundle Original
Contoh beg bundle yang pernah pihak kami sediakan.

Harga bermula dari RM 60 sehingga RM 165 satu unit ( berubah ikut stok yang sampai ). Minimum tempahan 5 hingga 10 biji dan tidak termasuk kos penghantaran. Buat masa ini semua urusan tempahan hanya melalui online sahaja dan pihak kami di niaga24jam.com sememangnya tidak mempunyai kedai secara offline dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan, sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

More from my site

Belajar, Sedut Income Dan Kumpul Bitcoin

Bitcoin exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini pakej BELAJAR TRADING, SEDUT INCOME dan MINING dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan SEDUT ILMU SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam setiap hari dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk tahu dengan lebih lanjut, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

2 thoughts on “Borong Beg Bundle Original”

  1. Beg ada, cuma yang terkini tu gambarnya dah delete. Phone ada masalah…kalau nak kena tunggu saya ambil gambar baru laaa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *