Borong Kasut Kanak-Kanak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Posting yang agak terlewat, walaubagaimanapun produk ini masih berguna untuk aktiviti dimasa akan datang.

Berminat untuk berniaga kasut kanak-kanak?. Minimum tempahan 50 pasang dan harga RM35 hingga RM 40 sepasang ( ikut kuantiti ). Kualiti kasut memang terbaik. Maklumat lanjut berkenaan harga borong dan sebagainya atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Stok Kasut Pan Untuk Aktiviti Borong Dan RuncitStok Kasut Pan Untuk Aktiviti Borong Dan Runcit Ini semua stok kasut sukan original jenama PAN. Tawaran terbuka untuk aktiviti runcit dan juga borong. Nak tahu harga dan segala bagai persoalan berkaitan, sila berhubung dengan pihak admin.
  • Kedai Kasut Online Harga Mampu MilikKedai Kasut Online Harga Mampu Milik Kadai kasut online harga mampu milik. Kualiti kasut tip-top dan baru keluar kedai.
  • Kasut Futsal Jenama LEOKasut Futsal Jenama LEO kasut futsal original jenama LEO. Kualiti tip-top dan terbuka untuk aktiviti borong
  • Kasut Red Wing 8875Kasut Red Wing 8875 Stok kasut red wing yang baru sampai, stok terhad dan harga mampu beli. Patern irish setter dan kualiti kasut memang terbaik dan dijamin berkualiti. Pos adalah percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *