Posted on

Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lambat kena tinggai, macam tu lah lagaknya kalau terlibat dalam bidang perniagaan. Otak kena ligat dan cepat rebut peluang yang ada.

Barang laku keras edisi pertengahan tahun 2015, antaranya kasut sukan leo, asia sport, converse, vans, boot tetikal jenama delta, 511, magnum, red wing, dr martens dan beg bundle original.

Status kasut semuanya baru dan stok kasut kebanyakannya dibawa dari negara Thailand dan Vietnam ( stok dari China tak ambil ). Harga bermula dari RM 22.50 sehingga RM 300 sepasang dan minimum untuk aktiviti borong 5 pasang ke atas. Kualiti kasut 10/10 dan margin keuntungan dianggarkan 20% ke 80% dari harga borong sedia ada (keuntungan runcit ikut kretiviti peniaga ).  Untuk beg bundle sila hubungi pihak admin( kualiti 8/10 ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

13 thoughts on “Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original

  1. terbaikk.. all the bestt!

  2. Says mahu jual kasut boot

  3. Tak sabar untuk kesana…

  4. bawa duit banyak-banyak sikit

  5. Pemborong dr martens ? Kasut kasut nike atau adidas ada tak ?

  6. Salam hormat tuan/puan…ada…tapi kena whatsapp/telegram ke no ini 01132229401………….tq

  7. Tuan sya berminta 0149987147

  8. Tuan sy berminat.pm sy 0192270140

  9. Sy Berminat nak borong kasut adidas original..Pls pm 0177003158

  10. Kasut adidas original tak ada stk sekarang ini.

  11. saya berminat menjadi dropship kalo ada whatsapp sy 013411109

  12. Salam hormat tuan, stok tak banyak laaa….ni tetapi kalau nak try boleh saya tengok produk dekat kedai online saya di niaga24jam.com/shop

  13. Salam admin, kasut bola dan futsal ada ?? Saya berminat untuk menjual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *