Borong Vitamin Rambut

Vitamin rambut, sepeket 100 biji. Harga RM43 sahaja
Vitamin rambut, sepeket 100 biji. Harga RM43 sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk untuk aktiviti borong sahaja. Minimum tempahan 100 biji / 1 paket. Harga tidak termasuk kos penghantaran dan harga mengikut kuantiti tempahan.

Maklumat lanjut berkenaan harga borong dan sebagainya atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Bahan Untuk Penjenamaan SemulaBahan Untuk Penjenamaan Semula Untuk proses penjenamaan semula sahaja. Produk belum ada kkm dan lesen tersebut usahawan kena mohon sendiri. Produk 5 star.
  • Serang Kuman Resdung Dari DalamSerang Kuman Resdung Dari Dalam Nak serang kuman resdung dari dalam?. Nah! cuba penawar resdung ni, produk original dan hasil kerjanya mantap. Habis dibelasahnya […]
  • Ubat ResdungUbat Resdung Produk ini keluaran orang islam, selamat untuk digunapakai dan halal. Sangat sesuai untuk masalah gatal-gatal pada muka, kerap bersin dan jerawat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *