Branding Alternatif Terbaik Kepada SEO

Assalamualaikum dan salam hormat,

Memandangkan algorithm robot SEO selalu bertukar-tukar dan alternatif terbaik untuk blogger adalah mencipta branding sejak dari mula aktif.

Nak buat brand bukanya senang dan perlu ambil masa yang cukup lama sebelum ianya dapat berfungsi dengan baik dan perlukan modal yang cukup besar jika ingin naik dalam waktu yang singkat. Berapa lama? Pihak admin tidak pasti. Cuba tanya bos KFC, SAMSUNG, AIR ASIA, TUDUNG FAREDA, D’HERB, MUDAH.COM, MAYBANK, CIMB dan banyak lagi.

Untuk blogger, jika mampu untuk menjenamakan blog anda, SEO bukan lagi harapan organik yang dinanti-nantikan ( jika ada, itulah kombinasi terbaik ). Nak buat brand perlu ada apa? hee..heee nantilah pihak admin cuba senaraikan, buat masa ini pihak admin masih baru lagi dalam bidang ini dan tak banyak sangat info yang ada ( nak kurangkan kebergantungan 100% terhadap perkhidmatan SEO ). Emmm rujuk saja video dekat bawah tu dan harap membantu.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Apa itu branding?

More from my site

  • Nak Buat BrandingNak Buat Branding Ini cara dia nak lari dari Google bot organik. Buat branding dari awal dan bersabar sementara nak jadi.
  • Layan HTTPS Sekali Dengan Pakej Web Hosting Terbaik MalaysiaLayan HTTPS Sekali Dengan Pakej Web Hosting Terbaik Malaysia Apa kata layan https pulak. Kalau dapat syarikat web hosting yang boleh bagi free ssl/tls dan unlimited memang cun laa. Dekat sini ada satu syarikat dan boleh survey dulu mana yang patut. […]
  • Belajar Teknik SEO Peringkat TinggiBelajar Teknik SEO Peringkat Tinggi Belajar teknik asas SEO untuk laman web dan blog. Tidak sesuai untuk pemilik blog dan SEO yang segan dan tidak ada banyak masa.
  • Belajar SEO Memang Tak Akan HabisBelajar SEO Memang Tak Akan Habis Mari bermain-main dengan SEO ( search engine optimization ). Bukan senang untuk menjinakan robot ni dan kerana oleh kerana itu jangan beras hairan pulak jika harga teknik menjinakan robot […]

One thought on “Branding Alternatif Terbaik Kepada SEO”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *