Posted on

BTC, ETH, LTC, BCH, ZCASH

Assalamualaikum dan salam hormat,

Itu haa…………..5 jenis cryptocurrency yang telah pun dipilih secara halus oleh pihak admin untuk tujuan trading sejak dari bulan 3/2017 sehingga laaaahhhhh tarikh posting ini dimuat naik. Yang paling disukai oleh pihak admin adalah BTC dan no 2 jatuh kepada ETH. Keennaaaapaaa pulak itu yang dipilihnya?.

Image dekat bawah ni, sakan juga provokasinya…heee…..heeeee..

https://pbs.twimg.com/media/DJDBW7hUMAAwzeF.jpg

Kerana benda-benda ni laaaaaa……..

  1. Populariti
  2. Kestabilan untuk jangka masa panjang
  3. Projek yang didukung disebalik adanya sesuatu token cryptocurrency
  4. Volatiliti dan tak ada yang ini batal semua hasrat
  5. Aktif dan yang ini laaa alasan kuat yang perlu ada jika terlibat dengan aktiviti trading
  6. Disokong oleh komuniti open source yang aktif membuat penambahbaikkan setiap masa sehingga menjadikan sesuatu token itu bertambah menarik
  7. Dan beberapa hal lagi akan dimuat naik bila perlu sahaja……….

Keuntungan follow volume yang digunakan…

Target permulaan tak banyak, sekitar 5 USD sehari ( bajet cukup-cukup makan sahaja ). Sasaran utama adalah 5 cryptocurrency yang tersenarai dekat atas tadi sahaja. Jumlah keuntungan tu kena follow volume fund yang digunakan, bajet besar pump masuk pun besar dan bajet sejemput pump masuk pun sejemput saja laaaaaa. Projek ini admin target untuk setahun yang mendatang 1 hari USD 50…………..Disokong oleh stratergi khas untuk trade dan ianya tidak bergantung 100% kepada bacaan teknikal analisis. Al-kisahnya harga stratergi khas tersebut sekarang ini bernilai BTC 1.5 ( ikut kemampuan terkini ) lebih kurang macam tu laaaaa……………….

Kena pandai ambil peluang yang ada…..

Masalah minyak naik tak mau turun-turun, bajet lari, harga barang mahal, GST 6%, masalah currency exchange, susut nilai duit kertas, inflasi tidak terkawal, susah nak dapat kerja part time dan segala bagai hal lagi……………admin sarankan supaya luangkan masa untuk ambil tahu tentang kegunaan cryptocurrency terutamanya bitcoin dan cara gunanya sekali. Tak rugi…..nak habaq bagi. JIika ambil pendekatan untuk join group pelaburan, itu admin tidak mau terlibat sama dan TIDAK BERMINAT untuk ambil tahu tentang hal itu dan harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

P/s: Tak tau kena tanya bukan buat-buat pandai…..tetapi kan…boleh juga jika nak guna cara tu pun….mampukah bitcoin mempengaruhi 50% jiwa-jiwa orang Malaysia……heee…heee…

 

Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange merupakan port baru untuk tambah sumber pendapatan melalui online dan masej ini pulak adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT CRYPTOCURRENCY dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk mencuba?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *