Posted on

Buat Bisnes Guna Smartphone Dengan Cara Mudah

Kasut Converse Jack Purcell

Assalamualikum dan salam hormat,

Tak payah ada alamat email, tak payah buka akaun FB, Tak payah buka instagram ( silap..silap….silap…..instagram kena ada …heeee..hee ), tak payah guna blog ( blog untuk aktiviti bisnes yang serius ) atau sistem kedai online dan macam-macam lagi…….ada satu lagi tak payah kalau boleh jangan guna langsung, iaitu ” tak payah buat apa-apa” heeee…heeeeee ( jika guna yang tu, malapetaka  sila tanggung sendiri ).

Semua urusan untuk memulakan bisnes telah dipermudahkan iaitu dengan hanya menggunakan smartphone + aplikasi telegram + internet + minat. Untuk basic bisnes, laptop pun tak payah ( kalau ada itu satu bonus untuk diri sendiri ) dan  produk pun tak payah cari kerana di situ sudah ada bermacam-macam produk yang boleh dipilih dan untuk produk sendiri pulak, boleh balun apa saja yang sesuai. Sehinggakan baju carik pun boleh try test untuk marketkan di dalam platfom tersebut.

Jadi, macam mana nak mula?. Senang saja, ada nampak butang click join di bawah?. Ahhhaaaaa sila klik butang tersebut. Kalau dah join tu jangan belah teruih kalau tak faham..tanya dulu dan cuba faham fungsinya kerana platfom tu dalam bentuk openformat untuk sistem bisnes ( apa benda tu, emmm ntah laaa main hantam letak bagi sedap saja. Emmm fungsinya seperti opensource projek ).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
Alat Sedut Dan Tarik Duit

Belajar cara mudah untuk setup mesin TARIK duit yang mampu bekerja keras secara 24 jam  menggunapakai platform blog wordpress ( sedut ilmu dulu, baru pikiar pasai duit ). Berminat nak ambil tahu, sila klik butang CLICK JOIN dibawah.

Notis: untuk PENGGUNA APLIKASI TELEGRAM SAHAJA.

Untuk yang tak ada alamat email, sila taip demo@niaga24jam.com dan klik join.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *