Posted on Leave a comment

Buat Bisnes Guna Smartphone Dengan Cara Mudah

Kasut Converse Jack Purcell

Assalamualikum dan salam hormat,

Tak payah ada alamat email, tak payah buka akaun FB, Tak payah buka instagram ( silap..silap….silap…..instagram kena ada …heeee..hee ), tak payah guna blog ( blog untuk aktiviti bisnes yang serius ) atau sistem kedai online dan macam-macam lagi…….ada satu lagi tak payah kalau boleh jangan guna langsung, iaitu ” tak payah buat apa-apa” heeee…heeeeee ( jika guna yang tu, malapetaka¬† sila tanggung sendiri ).

Semua urusan untuk memulakan bisnes telah dipermudahkan iaitu dengan hanya menggunakan smartphone + aplikasi telegram + internet + minat. Untuk basic bisnes, laptop pun tak payah ( kalau ada itu satu bonus untuk diri sendiri ) dan  produk pun tak payah cari kerana di situ sudah ada bermacam-macam produk yang boleh dipilih dan untuk produk sendiri pulak, boleh balun apa saja yang sesuai. Sehinggakan baju carik pun boleh try test untuk marketkan di dalam platfom tersebut.

Jadi, macam mana nak mula?. Senang saja, ada nampak butang click join di bawah?. Ahhhaaaaa sila klik butang tersebut. Kalau dah join tu jangan belah teruih kalau tak faham..tanya dulu dan cuba faham fungsinya kerana platfom tu dalam bentuk openformat untuk sistem bisnes ( apa benda tu, emmm ntah laaa main hantam letak bagi sedap saja. Emmm fungsinya seperti opensource projek ).

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *