Posted on

Camping Tent Pasang Siap Malaysia

Camping tent Malaysia

Camping tent Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini khemah versi pasang siap untuk peminat aktiviti camping, jungle trekking, memancing dan sesuai juga untuk kegunaan kanak-kanak yang baru berjinak-jinak dengan dunia perkhemahan. Ianya tidak perlu kepada pemasangan kerangka besi dan semuanya telah siap sedia untuk digunakan sahaja. Sangat mudah untuk dipasang dan juga untuk disimpan.

  1. Mudah dipasang ( tak sampai 5 minit sudah boleh digunakan ).
  2. Mudah untuk disimpan.
  3. Kapasiti 4 orang
  4. Saiz 200 x 200

Harga RM 95 sahaja.

Jika berminat untuk membuat tempahan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Baik Punya Khemah CampingBaik Punya Khemah Camping Baik punya ni dan harga RM 80 sahaja. Khemah ini senang untuk dipasang dan senang juga untuk disimpan dan sangat menjimatkan masa. Tak sampai 5 minit pun.
  • Kasut Boot Underground, Salomon Dan Khemah Pasang SiapKasut Boot Underground, Salomon Dan Khemah Pasang Siap Bagi yang berminat apa lagi yang ditunggu-tunggu, ini lah masanya untuk shopping barang-barang bukan keperluan dan yang tidak terdesak sampai puas. Biar pun ekonomi tak cantik shopping […]
  • Kasut Hiking SalomonKasut Hiking Salomon Stok kasut hiking, trekking, jogging, camping dan backpacking yang baru sampai. Saiz bermula dari 40 sampai 45. Tengok dulu mana tau ada yang berkenan dan pos free.
  • Kasut Panjat Gunung Harga Mampu BeliKasut Panjat Gunung Harga Mampu Beli Kasut untuk aktiviti sukan lasak. Sangat sesuai untuk aktiviti trekking, hiking, camping , backpacking dan untuk panjat gunung lagi lah sesuai. Kasut ringan dan dapat free gifts stokin + […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *