Posted on

Cara Aplikasi Teknik Soft Selling

Sabun gluta Kojic 3 Layer

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji…….. masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.

Ini cara yang admin selalu guna.

  1. Karangan yang pendek tetapi padat dan akan bersambung ( tak pasti bila pulak nak sambungnya dan akan ikut permintaan yang sedia ada pada kebiasaanya ).
  2. Guna platfon blog SEO yang ada link ke sosial media dan app smartphone.
  3. Fokus kepada produk yang bersangkutan sahaja dan yang ada link untuk berjual beli diakhir kisah ( tidak semua berhasil ).
  4. Cerita yang isinya tidak menjurus kepada arahan dan lebih kepada R&D. Kenapa guna cara ini?……..jika dalam bentuk arahan, biasanya tidak sesuai untuk santapan manusia beregois tinggi ( penduduk Malaysia ada ciri-ciri tersebut ) heeeeee…heeeeeee….. dan R&D pulak adalah alat untuk melepaskan diri dari salahlaku atau yang terlepas pandang dalam satu-satu projek. Ianya salah satu bentuk ilmu yang diangkat naik untuk santapan dan kegunaan umum yang mana di dalamnya ada terselit bersama-sama text penafian ( elak dari penyakit masyarakat yang suka kondem ).
  5. Survey dulu permintaan dekat mana-mana lokasi yang ada.

Itu saja basic yang selalu admin aplikasikan……..ingat naaaaa, orang Malaysia kebanyakkanya sibuk dan tak ada masa nak baca kisah yang panjang berjela…harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Cara Mengatasi Masalah Persaingan Di Dalam Bidang PerniagaanCara Mengatasi Masalah Persaingan Di Dalam Bidang Perniagaan Nak buat macam mana ni?. Jika ilmu dan modalnya pun ciput memang susah laaa untuk bersaing. Nak pulak, yang ada sikap semulajadi iaitu kemalasan tahap apa ntah untuk menambah ilmu-ilmu […]
  • Group Iklan Dan Sedut Ilmu BisnesGroup Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes Untuk kaki bisnes, dekat sini ada 1 port baik punya untuk iklan dan juga untuk sedut ilmu yang berkaitan dengan bisnes secara percuma. Untuk platfom telegram sahaja.
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *