Kasut underground england

Cara Apply Mind Setting Yang Ringkas

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ni admin dah share dekat geng dropshipper di bawah kelolaan admin dan sekarang nak share dekat sini pulak. Cara nampak macam animasi saja tetapi itulah skillnya untuk anda cuba dan  cara-caranya sila rujuk dibawah ( boleh apply untuk semua jenis harapan dan matlamat ).

Sebelum buat marketing, setting dekat minda “setiap hari ada jualan” ( ini format untuk geng dropshipping ).

Dan ikut 4 formula di bawah:

  1. Mind setting ( serupa macam menetapkan impian ( hala tuju yang tepat ) dan perlu dibaca dan dilihat setiap masa supaya minda sentiasa kekal aktif untuk menyumbang  )
  2. Jalan-jalan untuk bertindak ( benda ini akan diproses oleh minda dengan sendirinya nanti dan akan mai dengan sendirinya. Anda tunggu sahaja kemunculanya dalam bentuk idea ). Idea perlu di tapis kerana setiap idea yang masuk akan ada yang terlalu berat dan ada yang terlalu ringan untuk anda apply.
  3. Bertindak ( ini part yang sangat penting iaitu dah dapat idea sila buat )
  4. Perlukan MASA ( waktu bersabar )

Apply 4 benda di atas, insyaallah anda boleh berjaya!

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Terkena penyakit fall in love……heeee..heeeee. Otak nanti jadi jeeemmmm.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Customers Ugut Peniaga OnlineCustomers Ugut Peniaga Online Tak mampu beli buat cara tak mampu dan jangan pulak ugut peniaga barangan tu pulak.
  • Cara Mudah Untuk Bayar HutangCara Mudah Untuk Bayar Hutang Susah sangat nak bayar hutang sebab tak cukup bajet, sila cuba cara ini iaitu cara simpan duit + emas + Ar-Rahnu + perniagaan internet. […]
  • Kedai Dekat Mana?Kedai Dekat Mana? Banyaknya peniaga online, tidak ada kedai secara offline. Tujuanya untuk menjimatkan kos supaya ROI tinggi. Yang penting mereka adalah trusted seller.
  • Cara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia MudaCara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia Muda Bersara diusia muda, cuba baca cerita pendek dari pengalaman admin sendiri dan mungkin ada sesuatu yang berguna boleh dijadikan garis […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *