Posted on

Cara Apply Mind Setting Yang Ringkas

Kasut underground england

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ni admin dah share dekat geng dropshipper di bawah kelolaan admin dan sekarang nak share dekat sini pulak. Cara nampak macam animasi saja tetapi itulah skillnya untuk anda cuba dan  cara-caranya sila rujuk dibawah ( boleh apply untuk semua jenis harapan dan matlamat ).

Sebelum buat marketing, setting dekat minda “setiap hari ada jualan” ( ini format untuk geng dropshipping ).

Dan ikut 4 formula di bawah:

  1. Mind setting ( serupa macam menetapkan impian ( hala tuju yang tepat ) dan perlu dibaca dan dilihat setiap masa supaya minda sentiasa kekal aktif untuk menyumbang  )
  2. Jalan-jalan untuk bertindak ( benda ini akan diproses oleh minda dengan sendirinya nanti dan akan mai dengan sendirinya. Anda tunggu sahaja kemunculanya dalam bentuk idea ). Idea perlu di tapis kerana setiap idea yang masuk akan ada yang terlalu berat dan ada yang terlalu ringan untuk anda apply.
  3. Bertindak ( ini part yang sangat penting iaitu dah dapat idea sila buat )
  4. Perlukan MASA ( waktu bersabar )

Apply 4 benda di atas, insyaallah anda boleh berjaya!

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Terkena penyakit fall in love……heeee..heeeee. Otak nanti jadi jeeemmmm.

More from my site

  • Kisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi LegaKisah Sakit Lutut Dan Cara Nak Bagi Lega Kisah sakit lutut pulak dah.......ini pengalaman sendiri laaa dan boleh dijadikan bahan rujukan untuk mangsa-mangsa sakit lutut, sakit pinggang dan juga sakit belah tepi bagian paha.
  • Kami Panggil Smarts DrugsKami Panggil Smarts Drugs Kegunaanya untuk meningkatkan kuasa kuda untuk minda, supaya lebih fokus, memperbaiki sel otak yang dah kendur, mengatasi masalah pelupa dan meningkatkan daya konsentrasi pada minda […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Customers Ugut Peniaga OnlineCustomers Ugut Peniaga Online Tak mampu beli buat cara tak mampu dan jangan pulak ugut peniaga barangan tu pulak.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *