Posted on Leave a comment

Cara Bebas Dari Masalah Hutang

Assalamualaikum,

Jika belum berhutang, seboleh-bolehnya jangan terlibat lagi di dalam kegiatan berisiko ini.

MELAINKAN  sudah ada skill tahap tinggi bagaimana caranya untuk menyimpan atau mengurus duit ( cara simpan dan mengurus duit sahaja ) dengan lebih efektif. Oleh kerana hutang adalah suatu perkara yang akan berlaku pada masa hadapan, ketidaktentuan boleh berlaku pada bila-bila masa.

Jika sudah ada skill menyimpan dan mengurus duit kenapa perlu berhutang?.  Kecuali untuk suatu tempoh tertentu dalam jangka masa pendek yang mana perolehanya telah diketahui ( biasanya atas urusan perniagaan ). Hutang sebegini disarankan kerana kurang berisiko kepada peminjam.

Langkah pertama pada peringkat awal sebelum berhutang….

  1. Belajar bagaimana untuk menyimpan dan mengurus duit.
  2. Kemudian belajar bagaimana untuk melaburkan duit yang disimpan ( proses duit bekerja untuk tuan ).
  3. Yang berikutnya berhutang jika perlu untuk tujuan MENGEMBANGKAN perniagaan.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Kempen ini tidak lagi efektif, elok dibiarkan saja yang berhutang mencari cara mereka sendiri dan kempen tersebut telah dimatikan dan admin fokus kepada skill baru yang lebih mantap.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

p/s: Jaminan wang akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah pelaksanaanya.

p/s: Bahan ini terkandung dalam ketegori R&D, tiada jaminan 100% adalah tepat. Sila bersikap kretif jika mengguna pakai mana-mana kandungan yang ada dalam artikal ini.

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *