Posted on

Cara Buat Blog Paling Senang

Assalamualaikum,

Rasanya cerita berkenaan cara nak buat blog ni sudah banyak. Dekat google search saja ada lebih kurang 21 juta cerita berkenaan cara nak buat blog.

Nak buat blog yang sebenarnya tak payah sangat, yang percuma boleh guna blogspot.com dan kalau nak yang lebih hebat sikit boleh guna platfom wordpress. Tutorial boleh rujuk dekat Youtube atau engine pencari seperti google,yahoo atau bing.

Lagi satu cara, upah saja jurutera laman web. Tak sampai seminggu dah boleh siap dan yang selebihnya anda hanya perlu belajar cara macam mana nak guna platfom tersebut sahaja. Mudah kan?

Sekian terima kasih dam selamat mencuba.

 

More from my site

  • Cara Mengatasi Masalah Persaingan Di Dalam Bidang PerniagaanCara Mengatasi Masalah Persaingan Di Dalam Bidang Perniagaan Nak buat macam mana ni?. Jika ilmu dan modalnya pun ciput memang susah laaa untuk bersaing. Nak pulak, yang ada sikap semulajadi iaitu kemalasan tahap apa ntah untuk menambah ilmu-ilmu […]
  • Iklan Di Blog Mesra SEOIklan Di Blog Mesra SEO iklan di blog yang mesra seo, sekali bayar boleh makan untung berkali-kali. Kena cuba cara ini.
  • Server Kena Hack Pulak Server Kena Hack Pulak Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Pemilik laman web khususnya kena hati-hati terutama sekali yang guna platform wordpress dan share hosting.. Hackers kali ini bawa masuk file […]
  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *