Posted on

Cara Iklan Yang Tidak Berkesan

bitcoin malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

3 bulan admin test untuk iklan cara macam apa ntah teknik pun tak tau ni ( platfom online )……heeeee….heeeeeee. Sangat-sangat laaaaaa sedih kerana tiada sebarang petunjuk positif untuk dapat sale dari  cara tersebut, TETAAAPPPPIIIII kalau nak himpun database matlamatnya, memang okay sangat-sangat kalau guna cara tu.

Macam buang masa sahaja…..

Kenapa tak boleh dapat sale dari cara tersebut?. Nak dapat sale  macam mana…………………. dalam platfom tersebut belaka-belakanya adalah seller….heeeeee…heeeeee termasuk sekali dengan admin. Emmmm services yang bersangkutan dengan cara untuk dapat sale, cari agen, tambah dropshipping dan guna untuk spy teknik marketing yang diamalkan oleh para seller memang sesuai laaaa promote di dalam platfom yang admin tengah cerita ini ( platfom telegram ). Emmmmm…….market internet sudah penuh dengan seller berbanding buyer rasa-rasanya ni.

Move on…..

Tak apa, sale tak dapat tapi dapat database pengguna jarak dekat tanpa halangan dan jamin sampai kalau hantar masej berunsurkan marketing pun jadi lahhhh( nampak tak hadiah yang admin dapat ). Cuma kena pandai cari produk yang sesuai saja untuk diselit masuk dalam hati sanubari mereka. Agak mencabar juga tugasanya tu….

Yang ini penutup kata……

Bitcoin ( cryptocurrency and a payment system )  jangan lupa naaaaa, siapa-siapa yang ada bisnes online patut ada platfom ini. Register free dan transaksi terlindung ( ada berapa juta pun tak ada siapa yang tau ). Sesuai untuk transaksi tanpa batas. Admin pun dah guna bitcoin sebagai platfom pembayaran untuk menggantikan sistem perbankan online dan kredit kad. Fee dia murah dan jimat. Nak belajar bab guna bitcoin, boleh tanya admin ( fee FOC ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

bitcoin malaysia

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *