Cara Jimat Kos Iklan Yang Patut Anda Cuba

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ni ambil masa sikit, antara 6 ke 12 bulan macam tu ( fasa mula memang macam ni ). Kena pasang sistem pemasaran, kena ada laman web, kena sewa server untuk hosting laman web dan kena ada masa untuk menguruskannya ( ambil pekerja, apa nak disusahkan ).

Cara kerjanya mudah dan agak klasik, jika anda pernah dengar atau baca topik berkenaan sistem affiliate dan dropshipping. Ahaaaaaa…..lebih kurang macam tu la cara kerjanya. Emmm, bab ini yang sebenarnya termasuk di dalam plan pelaburan jangkamasa panjang ( nak cepat join skim cepat kaya ) dan ianya sangat-sangat sesuai untuk diaplikasikan bagi mengurangkan kos pengiklanan, meningkatkan ROI syarikat, mengawal harga produk ( buang harga dan sebagainya oleh agen ), bantu manusia lain untuk dapat duit dan untuk mengekalkan momentum syarikat supaya terus dapat bersaing dengan cara terhormat dan bergaya walaupun pesaingan sengit.

Sistem ini tugasnya untuk merekrut bala tentera-bala tentera pemasaran untuk membantu melancarkan beberapa urusan penting syarikat terutamanya yang berkaitan dengan iklan dan juga meningkatkan hasil jualan. Basic kepada sistem ini admin dah buka tetapi sikit sahaja ( admin buat bisnes, nak yang lengkap kena siap upah sebagai gantinya ). Tak susah mana, kalau nak jimat rajin-rajinkan diri untuk explore maklumat yang berkaitan di dalam internet dan ada banyak info berkenaan cara ini yang sebenarnya tetapi dalam berbagai bentuk versi penyampaian yang berbeza.

Ada pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: berapa ramai bala tentera pemasaran yang anda perlukan?.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *