Posted on

Cara Jimat Kos Iklan Yang Patut Anda Cuba

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ni ambil masa sikit, antara 6 ke 12 bulan macam tu ( fasa mula memang macam ni ). Kena pasang sistem pemasaran, kena ada laman web, kena sewa server untuk hosting laman web dan kena ada masa untuk menguruskannya ( ambil pekerja, apa nak disusahkan ).

Cara kerjanya mudah dan agak klasik, jika anda pernah dengar atau baca topik berkenaan sistem affiliate dan dropshipping. Ahaaaaaa…..lebih kurang macam tu la cara kerjanya. Emmm, bab ini yang sebenarnya termasuk di dalam plan pelaburan jangkamasa panjang ( nak cepat join skim cepat kaya ) dan ianya sangat-sangat sesuai untuk diaplikasikan bagi mengurangkan kos pengiklanan, meningkatkan ROI syarikat, mengawal harga produk ( buang harga dan sebagainya oleh agen ), bantu manusia lain untuk dapat duit dan untuk mengekalkan momentum syarikat supaya terus dapat bersaing dengan cara terhormat dan bergaya walaupun pesaingan sengit.

Sistem ini tugasnya untuk merekrut bala tentera-bala tentera pemasaran untuk membantu melancarkan beberapa urusan penting syarikat terutamanya yang berkaitan dengan iklan dan juga meningkatkan hasil jualan. Basic kepada sistem ini admin dah buka tetapi sikit sahaja ( admin buat bisnes, nak yang lengkap kena siap upah sebagai gantinya ). Tak susah mana, kalau nak jimat rajin-rajinkan diri untuk explore maklumat yang berkaitan di dalam internet dan ada banyak info berkenaan cara ini yang sebenarnya tetapi dalam berbagai bentuk versi penyampaian yang berbeza.

Ada pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: berapa ramai bala tentera pemasaran yang anda perlukan?.

More from my site

  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Kisah Join Program Dropship Dulu-DuluKisah Join Program Dropship Dulu-Dulu Harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ).
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20%Komisen Program Affiliate Dibayar Sehingga 20% Komisen buat masa ini setakat 20% sahaja. Plan ke depan akan up sampai 50% dan produk buat masa ini memang mudah jual dan memang ada permintaan. Apa pun mai survey platfom dulu dan kalau ngam baru on.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *