Posted on

Cara Lain Untuk Aktifkan 90 Billion Neuron Sel Dalam Minda

Nootropics Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini salah satu projek untuk melahirkan manusia bijak, cerdik dan pandai dan….emmmmm….. mungkin juga tahap super. Ada banyak cara tetapi yang ini salah satu darinya dan yang boleh diaplikasikan jika berani laaaaa. Haaa…haaaaa siapa yang tak mau jadi bijak dan pandai tanpa had kan? ( yang ini bahan sokongan saja tau ).

Sebelum itu, filem The Limitless ( sila tonton cerita kesluruhanya jika berkenan untuk diambil peduli ) telah pun menceritakan serba sedikit bagaimana teknik atau cara alternatif ini bekerja dan mengaktifkan 90 billion neuron sel yang telah sedia ada ( dalam filem limitless, mereka mengaktifkan 100% teruih……haaaa…haaaa…). Manusia yang ada sistem blocking dalam minda  ( aku dah kaya, aku dah ada phd, aku dah ada bisnes, mak bapak aku dah kaya, duit aku dah banyak dalam bank, aku dah penat dan segala macam dah………) biasanya tak boleh terima cara ini….oh kesianya. Awas! ayat DAH..adalah mantra paling berkesan untuk memberhentikan atau memberi arahan jelas kepada minda untuk blok semua benda asing yang datang dari luar untuk masuk sebagai elemen baru yang akan menggantikan dan membantu elemen yang telah sedia ada untuk mencapai satu level baru yang lebih hebat.

The Limitless

Buat masa ini, stok persendirian yang ada hanyalah NooCube ( di gelar juga smart drugs atau nootropics ). Kegunaanya untuk meningkatkan kuasa kuda untuk minda, supaya lebih fokus, memperbaiki sel otak yang dah kendur, mengatasi masalah pelupa dan meningkatkan daya konsentrasi pada minda keperingkat tertinggi ( macam dalam filem limitless tu laaa ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: don’t worry, any mistakes is a revenue ( income )

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *