Posted on Leave a comment

Cara Manipulasi Emas, Ar-Rahnu Dan Cara Simpan Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

3 kompenan penting yang diperlukan untuk keluar dari kemelut kewangan ( salah satu pilihan yang boleh di gunapakai ). Teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu dan cara menyimpan duit.

Langkah pertama belajar cara mudah untuk menyimpan duit ( simpan duit bukan untuk menjadi kedekut ) tetapi simpan untuk keperluan dan kegunaan dimasa hadapan. Contohnya untuk membeli emas, hartatanah, untuk pelaburan dan sebagainya.

Peringkat awal yang disarankan adalah mengunapakai 3 kompenan yang telah disarankan, iaitu teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu + cara menyimpan duit. Teknik ini boleh didapati dengan mudah di dalam internet jika anda rajin mencarinya. Tawaran yang disediakan oleh pihak admin RM175 untuk belajar 3 kompenan penting ini ( agak mahalkan, emm apa boleh buat dan ilmu ini hanya jauhari mengenal manikam ). Jadi untuk menjimatkan kos pihak admin sarankan supaya anda cari sahaja info yang berkaitan dengan perkara ini di internet ( tahap keberkesanan pihak admin tidak pasti ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *