Posted on

Cara Menghilangkan Jerawat Batu

Assalamualaikum,

Jerawat batu kalau sudah hinggap di muka memang lambat nak baik. Adakah jerawat ni berpunca dari masalah resdung.

Ntahlah pihak admin pun tidak pasti. Berkemungkinan besar mungkin disebabkan oleh penyakit resdung. Tetapi tak perlu risau sangat, zaman sekarang kan dah ada banyak produk-produk terbaik untuk merawat masalah jerawat batu ni. Kunci dia apa? jangan sayang duit untuk mencuba produk-produk tersebut.

Salah satu darinya adalah sabun Al-Razi. Dalam satu kotak ada 2 botol sabun. Harga pasaran RM 63. Jika rujuk testimoni dari pengguna sabun ini, yang ramainya adalah mereka-mereka yang ada masalah dengan jerawat batu. Paling cepat 3 hari sudah boleh lihat kesan dan perubahanya. Apa lagi yang perlu diterangkan disini…bab halal, GMP semua ada dan satu lagi sabun ini sudah semestinya produk buatan Malaysia.

Sabun Al Razi

Apa kena mengena dengan admin?. Tolong promote sebab supplier tempat admin selalu ambil produk ada supply sabun Al-Razi. Harga macam biasa memang mampu beli. Tetapi kalau nak beli pada harga pasaran pun okay juga. Dapatlah admin merasa untung lebih. Dikhabarkan kos penghantaranya percuma.

Bagi yang berminat boleh hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp / telegram / viber / wechat / sms ( pilihan paling last ) di +6011 3222 9401

Pihak admin tidak ada free gifts istimewa kali ini, cuma apa yang tertulis dalam kotak dekat bawah sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

 

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *