Posted on

Cara Mudah Kaut Untung Dekat Bitcoin Market

Selling bitcoin Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biasanya, bila harga bitcoin naik admin akan kata dalam hati “tungu harga murah sikit baru beli”…….dan sebaliknya pulak bila harga dah turun, admin akan kata dalam hati dengan nada yang lebih kurang sama juga ” harga akan turun lagi tuuuu ” dan tunggu duluuuuuuuuu.

Jika sudah terkena penyakit was-was

Kesudahanya, melepas semua peluang-peluang yang ada. Emm……….hal ini disebabkan admin telah terkena dengan penyakit was-was. Penyakit ini telah mengusai diri dengan rakusnya sehingga mampu mengawal diri admin sehingga menjadi seorang penakut ditahap melampau di tempat yang tidak sepatutnya. Jadinya, jika ingin terlibat di dalam dunia trading terutamanya yang melibatkan bitcoin. Penyakit was-was ini perlu di atasi dengan sebaik-baiknya terlebih dahulu. Sangat penting hal ini.

Bitcoin news

Cara berani mati

Bila masa boleh kaut untung dengan cara ini?. Caranya mudah sangat-sangat iaitu dengan mengambil tindakkan berani mati untuk membuka posisi baru dan mampu membuat keputusan  yang sesuai pada tahap berani mati sama ada untuk beli atau jual. Lepas tahap ini baru akan terperasan macam mana untung atau rugi tercipta. Bila terkena bab rugi, ini kena belajar bab sabaq dan masa pulakkkkkkkk…….heee..heeeeee. Banyak lagi sebenarnya………..

Boleh saja jika nak sedut ilmu ini secara instant, tapi bukan free naaaaaa.

Lain kali pulak sambung kesah yang tidak berkesudahan ni dan jika berhasrat untuk belajar cara trading like warrior yang tak takut mati, sila whatsapp/telegram pihak admin ditalian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: admin freelance underground investor….ilmu yang diperturunkan tidak diberikan sijil dan yang segala bagai denganya….dapat ilmu trading sahaja….bab sijil tu boleh buat sendiri jika perlu….heeee…heeee.

More from my site

Belajar Trading & Invest Sampai Pandai

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST, SEDUT INCOME dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *