Posted on

Cara Mudah Tambah Income

Assalamualaikum dan salam hormat,

Funder pertama syarikat Google, Andy Bechtolsheim. Dia bagi $100,000 dan waktu itu syarikat Google tak daftar lagi.

Seorang lagi  Warrent Buffet, orang no 3 terkaya di dunia dan memiliki hampir 60 syarikat di seluruh dunia. Dana pertama yang dia terima $105,000 dari 7 orang rakan kongsi. Warrent buffet sendiri invest $100.

Ada caranya walaupun masih berkerja makan gaji atau ingin melipatkan gandakan lagi income bagi yang kurang income. Sama ada kita berada disebelah pihak kerja makan gaji berduit dan tidak berduit atau disebelah peniaga yang ingin menambahkan lagi kekuatan perniagaan sedia ada. Semua itu ada caranya.

Mudah sahaja, untuk belajar cara-caranya, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berusaha.

P/S: lambat kena tinggai!…

More from my site

  • Takut Rugi Tetapi Berangan Nak KayaTakut Rugi Tetapi Berangan Nak Kaya Invest dulu, baru hasilnya akan masuk kemudian. Takut, was-was dan segala bagai lagi kalau ada ini bukan tempatnya.
  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara ringkas ini. Tetapi ingat! invest sana sini […]
  • Jangan Letak Teloq Dalam Satu BakulJangan Letak Teloq Dalam Satu Bakul Cara mudah tambah income, tak payah berhenti kerja. Janji tidak kedekut untuk tanam ibu duit. Baca maklumat lanjut dekat blog ini.
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *