Posted on Leave a comment

Cara Mudah Untuk Bayar Hutang

Assalamualaikum dan salam hormat,

Masa mula-mula untuk berhutang nampak macam boleh bayar. Bila sudah berhutang lain pulak jadinya ( tak cukup duit nak bayar ). Emmm, rasanya ramai yang sudah terkena dengan penyakit ini.

Jika berminat boleh cuba cara ini, pihak admin guna cara ini untuk:

  1. Simpan duit beli handphone baru
  2. Simpan duit persekolahan anak-anak
  3. Bayar segala utiliti bil dan sewa
  4. Cubaan memenuhkan kouta ASB 200k
  5. Projek tukar kereta baru setiap 3 tahun sekali ( elak pembaziran kos penyelengaraan kenderaan lama ). Sedang dalam proses.
  6. Beli emas untuk tujuan pelaburan
  7. Dan banyak lagi

Kaedah yang digunapakai adalah cara simpan duit + Emas + Ar-Rahnu + perniagaan internet. Inilah formulanya yang disarankan  kepada anda untuk dijadikan mesin penghapus hutang yang sedia ada. Sejauh mana tahap keberkesananya?. Semua itu bergantung kepada tuan punya badan sipenangung hutang ( kena buat dengan bersungguh-sungguh ) dan kena ikut arahan yang diberi.

Cara ini boleh didapati dengan begitu mudah dan juga secara percuma di internet. Syaratnya kena cari sendiri di internet dan buat sendiri secara try & error. Untuk dapatkan bahan yang lengkap + tutorial dengan cara yang lebih cepat dan mudah, sila hubungi pihak admin yang bertugas dan harganya RM 175 sahaja ( ini ilmu hanya jauhari yang mengenal manikam ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *