Posted on

Cara Nak Berniaga Beg Bundle Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Admin dah bagi tau dari awal-awal lagi, ini beg bundle terpilih original dan bukan yang baru buka dan punggah dari guni. Kondisi setiap beg 80 ke 90 /100 ( maknanya beg ni elok ). Beg sudah siap di polish bagi lawa.

Harga memang agak keras dan sebab itu admin nak jual secara borong, supaya margin untung untuk bahagian admin dapat dikurangkan dan boleh dijadikan habuan peniaga akhir supaya depa boleh makan untung banyak sikit ( baru semangat nak berniaga kan? ). Beg bundle original lagi branded ini, jika nak cari yang harga murah serupa baru punggah dari guni yang belum tahu lagi statusnya memang susah dapat laaa. Sebab tu nak berniaga beg bundle kulit, branded, terpilih dan original ni kena siap modal besar sikit dan lokasi untuk display beg pun kena tau juga dekat mana yang sesuai. Tak boleh p display dekat kaki lima pasar malam, carboot sale biasa atau gerai-gerai tepi jalan macma tu sahaja ( berapa RM sangat boleh markup harga ).

Beg ni namanya saja barang bundle tetapi barang bundle ini ada valuenya tersendiri. Jangan terkejut, jika ada diantara barang-barang bundle ini semua boleh dijual dengan harga yang begitu tinggi dipasaran tertentu. Jadinya kena belajar cari dimana port pasaran tertentu tersebut ( dekat pasaran tertentu biasanya port orang loaded, mewah dan peminat sejati ).

Lagi satu, jangan gatai-gatai minta no tel supplier dekat admin. Tak akan dibaginya dan kalau nak juga kena usaha cari sendiri ( dah hilang akal ke apa orang macam ini ). Buat masa ini, pihak admin banyak supply beg dari France, Italy, Japan dan Paris.

Nak tanya sesuatu, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: bantulah diri anda untuk tambah pendapatan secara bergaya.

More from my site

  • Bagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di TetapkanBagaimana Harga Beg Tangan Bundle Di Tetapkan Biasanya pihak admin akan tengok brand, lepas tu tengok kualiti dan cek status barang bundle tersebut sama ada limited stok atau biasa-biasa punya. Jika limited stok dan branded terkenal, […]
  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Testing Iklan Berbayar Dekat FBTesting Iklan Berbayar Dekat FB Baru-baru ini admin try test buat 1 iklan dekat fb ads menggunapakai kaedah boost post. Respond okay dan admin telah berjaya mengumpul 152 like dalam masa 2 hari ( simpan p laaa, mana tau […]
  • Beg Tangan WanitaBeg Tangan Wanita Koleksi beg tangan wanita dari Paris, France, Italy dan Japan. Semua stok yang ada ketegori bundle gred tinggi ( yang elok-elok belaka ). Stok terhad dan harga boleh dibawa berbincang dan […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *