Posted on

Cara Pemasaran Melalui Internet

Assalamualaikum dan salam hormat,

Adakah anda memiliki produk yang baik dan menarik untuk diketengahkan ? atau laman web perniagaan anda tidak begitu mesra dengan enjin pencari? atau masih mencari-cari cara pemasaran yang sesuai melalui internet?. Kisahnya ada dibawah dan jika berminat sila baca tawaran menarik tersebut di bawah.

Informasi ringkas berkenaan tawaran ini.

  1. Cara promosi yang pihak admin akan syorkan ini mudah sahaja iaitu menggunakan kaedah content marketing + seo. Lokasi mencari pembeli sebenar adalah melalui pekhidmatan enjin pencari seperti Google search, Yahoo dan Bing. Target penampilan bertempat di muka pertama dan muka kedua sahaja di dalam senarai enjin pencari terpilih.
  2. Tiada syarat ketat yang diperlukan. Yang penting anda sanggup korbankan sedikit duit untuk projek yang menguntungkan ini, perlu ada laman web ( bukan wajib, jika ada lagi baik ), maklumat berkaitan perniagaan yang hendak diketengahkan, alamat email  dan no tel untuk di hubungi. Semua perkara ini perlu ada.

Kos pekhidmatan ini bagaimana?

  1. Serendah RM 500 dan paling tinggi boleh mencecah sehingga RM 5000 ++ mengikut pakej yang dipilih.

Tempoh penampilan bagaimana?

  1. Bayar sekali, dan 1 tahun penampilan ( MEMANG BERBALOI ).
  2. Uptime 99%.

Siapa yang patut guna perkhidmatan ini?

  1. Pemilik perniagaan yang ingin mengembangkan dan memperluaskan lagi kawasan jajahan perniagaan dan meningkatkan lagi ROI perniagaan.
  2. Usahawan yang baru terjun di dalam bidang perniagaan dan perlukan khidmat pemasaran dengan kos yang berpatutan serta menjimatkan.

Bagi usahawan yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih, selamat mencuba.

p/s: Jaminan wang dikembalikan jika perkhidmatan ini tidak menjadi.

More from my site

  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Kotak kerongsangKotak kerongsang Ada sesiapa yang berniaga kerongsang ?sudah  tentu ada... kan?.Saya nih dah lama berniaga kerongsang,bermula dari tak ramai orang berniaga kerongsang dalam internet nih sampai lah […]
  • Jersi Bola Second Ori Dan Super AAAJersi Bola Second Ori Dan Super AAA Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan. Jersi bola second ori dengan […]
  • Stok Kasut Futsal Baru SampaiStok Kasut Futsal Baru Sampai Antara stok baru kasut futsal jenama LEO yang baru diterima.

16 thoughts on “Cara Pemasaran Melalui Internet

  1. macam mana mahu letak iklan kat website ni bro?

  2. Mudah sahaja, ada artikal berkenaan bisnes saudara ? kalau ada….send mai dekat saya beserta apa-apa bahan yang patut la untuk di promosikan.Yang selebihnya saya akan buatkan..ok

    Selamat majujaya..

  3. website saja bro, semua maklumat ada didalam ( business presentation ). mencari agent part/full time utk sistem sms dari internet. komisyen rm500 per sales

  4. kalau cam tu hantar le maklumat berkaitan kalau berminat..

  5. Sistem Hebahan Pukal (BulkSMS) hanya melalui internet. Mudah dan Pantas! Jimat masa dan kos.

    • Khidmat Pelanggan seperti SMS maklumat terkini / perkembangan / promosi
    • •Ucapan hari perayaan
    • •Peringatan – mesyuarat / Harijadi
    • •Promosi ahli / barang / perkhidmatan
    • •Jemputan acara – Majlis kahwin / Harijadi / Futsal / Sosial
    • •Kegunaan untuk perniagaan networking – insurans
    • •Pengumuman – ahli kelab / rukun tetangga

  6. Hi semuanya…salam kenal dan semoga kita semua mendapatkan manfaat dari artikel-artikel yang ada di blog ini

  7. tlg promosikan blog saye ni bleh ke,,
    da lame buat tp xde yg singgah di blog sy,,
    mmmmmmmmmmmmm

  8. kena rajin buat promosi yang kena pada produk dan mengunakan kaedah yang betul…

  9. berminat dengan sistem ni. banyak membantu sy sebelum ini. Tkasih zam

  10. berminat…tlg bantu sy cmne nk promosi..tq

  11. Tak ada masaalah, akan saya cuba bantu sedaya upaya

  12. wowww bro! tinggi gak ranking web ni ..arini alexa rank bro 302,280.. syabbas..lama mana dah laman web bro ni…lama gak ya since 2006..apa pun tq la maklumat yg bro bg tu..Syabbas Org Kodiang..Gua pon Dekat2 situ gak..hehehe

  13. Lama dah, rangkin tu dia jadi sendiri..hee..hee..kalau nak cepat naik senang saja. Link laman web kita dengan laman web social networking..lepas tu content bagi menarik..

  14. email saya detailnya..

  15. assalam..mohon bantuan encik zam untuk promot page fb saya scara berterusan… page fb sy ialah Coach handbag & all design .menjual pelbagai jenis handbag terkini dipasaran dengan hrga bpatutan.
    ada ssesetengah customer sy yg tak dpt nak bukak link sy bagi.bayaran nya pula mcmna ?
    tq
    0172004232

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *